Ygzmomss kaansmom kabağı nasıl yaptın da sevdi kuzum ya biz hiç sevemedik buharda haşlama aparatı ile haşladım çatalla ezdim az zeytinyağı ile sulandırdım ama öğürdü resmen nasıl sevdireceğimi bilmiyorum 😒
kaansmom Ygzmomss ben kaynayıp soğumuş suyla haşlıyorum buharda değilde suyu az kalıyor zaten haşlandığında, kendi suyuyla birlikte blender ediyorum 🌸
Balevlat2019 Ygzmomss bu pandemi donemınde her ay kontrole doktora goturuyor musunuz ? Bız en son ıkıncı ayında gıtmıstk daha sonra dorduncu ayda saglık ocagında asısını vurduk oyle.
Balevlat2019 Ygzmomss ben henuz sut dısında hıcbısey vermıyorum yakaladıgını sokuyo agzına genelde favorısı kendı ellerı ve benım omzum 😊
aybukemom Ygzmomss 4ay 19 günlük destekli oturtuyorun ama arada sırada öyle herzaman değil. Ek gıdaya geçtik ama düzenli vermiyorum sütüm az olursa çorba falan yapıyorum yoğurt meyve püresi falan veriyorum
Ygzmomss aybukemom biraz erken değil mi canım sütün az olsa mama öneriyor doktorlar ama tabi yine de en iyisini sen bilirsin ☺️
Neslihanbew Ygzmomss bugün bi post da daha deng geldim bu soruya hiç denememiştim şimdş denedim ilk defa ilk başta parmak uçlarında durdu sonrasında tam bastı ileri geri oynatmaya çalıştı ama çok kısa sürdü
Ygzmomss Neslihanbew Yaa biz asla basamıyoruz bacaklarını dizinden büküyor hemen umarım bişey yoktur😒
Neslihanbew Ygzmomss hayır hiçbirşey yoktur biizmkide parmak ucunda durdu çoğunlukla anlık bastı çekti gibi biraz daha zamanı var bence takip edelim hala basmıyosa o zaman doktora göstermekte fayda var
aybukemom Ygzmomss en iyisini ben değil doktorum biliyor o başlattı😅 canım kızım sofrada bizi parçalıyor yemek için ağlıyor doktora söyledim başla dedi yani sofrayı görünce napacağını şaşırıyor 😂
Ygzmomss aybukemom ayy maşallah sizin kızınız baya erken başlamış şaşırdım o yüzden 😂🙈 iyi olmuş o zaman canım 🌸
Ygzmomss Neslihanbew Yaa annem neden basmıyor siz basardınız falan diyince korktum bende inşallah kuzum annelik zor vallahi bişeyi eksik yapsa hemen kurup duruyorsun
Arzu-omur23 Ygzmomss ahh şu analar,kaynanalar,çevredekiler. 😀 herşeye bişey bulurlar. Benim kaynanamla kaynım da oyle. Hep bı psıkolojık baskı😀😀 ama sen onun annesısın. Emın ol kotu bıse olsa sen daha hısseder,bilirsin. Bakma sen onlara. 😀
iyikianneyim61 Ygzmomss ya aslında bende sebzeyle düşünüyordum elma alinca hemen denemel istedim heyecam heves olunca🤗inşallah ek gida seruvenimiz iyo gecer hepimizin🤗
Ruzgarin_annesi Ygzmomss ama bebeklerin geneli bu saydıkladını sevmiyolarmış canım bende oyüzden yoğurtla karıştırıp veririm diye düşündüm. Bide mamayı kesmicem ama yinede bebeğimin isteğine bırakıcam tamamsn ek gıdaya geçince eğerk istemezse vermem heralde
Ygzmomss Ruzgarin_annesi Yaa aslında çook mantıklı bende kabağı bir de yoğurtla karıştırıp vermeyi deneyeyim vallahi hiç aklıma gelmemişti 😂🙈 vallahi arkadaşımın bebeği var kabak yeşil fasülye brokoli bebek maşallah bayıla bayıla yiyor ama onlar hala meyvenin tadına bakmadımlar bende ona bağlamıştım o yüzden
Nenvarkuzum Ygzmomss kucağımda otutturuyorum uzun süredir 5 ay 1 günlük olduk bugün bugün normal tahıllı mamaya başladım bide meyve püresi vericem inşallah oyuncakları sürekli ağzına götürüyor ıssıramayınca onlarla kavga ediyor ☺️
Ygzmomss Nenvarkuzum ayy maşallah ahh o sinirleri beni bitiriyor zaten 😂😍tahıllı mama derken hangisini veriyorsunuz ben hipp kaşık maması aldım pirinçli hiç sevmedi aslında gece tok tutan bir kaşık maması arıyorum çok sık kalkıyoruz geceler şu aralar 🙄