Ygzmomss Nenvarkuzum ayy maşallah ahh o sinirleri beni bitiriyor zaten 😂😍tahıllı mama derken hangisini veriyorsunuz ben hipp kaşık maması aldım pirinçli hiç sevmedi aslında gece tok tutan bir kaşık maması arıyorum çok sık kalkıyoruz geceler şu aralar 🙄
Nenvarkuzum Ygzmomss hero baby sütlü pirinçli verdim bugün ama sanırım doyurmadı onun üzerine bi kaç kez emdi bizim geçebilir uyanma sıkıntımız yok çok şükür gözü kapalı emiyor uyuyor sizinkide öyle olur inşallah daha bugün başladım mamayı vermeye
Ygzmomss Nenvarkuzum bizde geçen aya kadar gözü kapalı emiyorduk ama simdi sık sık uyanıp beşiğinde bağırıyor bana geceleri atak mı oluyor ne oluyor bilmiyorum bu ay bebeğim çok değişti inşallah canım bakayım bende teşekkür ederim ❤️
Arzu-omur23 Ygzmomss ahh şu analar,kaynanalar,çevredekiler. 😀 herşeye bişey bulurlar. Benim kaynanamla kaynım da oyle. Hep bı psıkolojık baskı😀😀 ama sen onun annesısın. Emın ol kotu bıse olsa sen daha hısseder,bilirsin. Bakma sen onlara. 😀
Ygzmomss Arzu-omur23 kaynana hadi neyse alıştık ya kayın ne alaka yaa iyice şaşırmış bunlar 😂 çok doğru söylüyorsun 💐
Arzu-omur23 Ygzmomss bizimki bıraz pimpirikli.. mesela 3 aylıkdı oglum. Kaynanam ayagına dokunuyodu bebek huylanıp ayagını cekıodu. Bu nıe ayaklarını cekıo doktora goturun derlerdı. Sımdıde ıse nıe gunduzlerı uyuyo😀😀
Purple13 Ygzmomss kaşık gördü mü deliriyor ne versen yiyecek gibi tepki veriyor kaşıkla veriyorum içiyor.
Purple13 Ygzmomss ben şimdi doktordan geldim. 6. Ayda başlayalım yavaş yavaş dedi 20 gün sonra başlarım artık meyveler en son dedi. Elmanın tadını alan kabak yemez dedi kendinden düşün dedi🤣 zorlama dedi.
Ygzmomss Purple13 canım yiğenim diyetisyen o atmıştı yani meyve ile başlayan da çok bebek var hazmı kolay olsun diye burada da ilk meyve ile başlatmış mesela ama bend ekorktum elmadan sonra sebze ye geçtim hemen 😂
kaansmom Ygzmomss ben kaynayıp soğumuş suyla haşlıyorum buharda değilde suyu az kalıyor zaten haşlandığında, kendi suyuyla birlikte blender ediyorum 🌸
Ygzmomss Arzu-omur23 ee napsın çocuk onun gibi akşama kadar otursun mu 😂 vallahi şansa büyütmüşler çocuklarını başka birşey demiyorum 🙈