Aslanmmm Caglam sarılık riski varsa her saat emzir yolsa 2 saatte 15 20 dakika emzir ve sağarsan göğüs ucun çıkar o plastik göğüs uçlarına hiç gerek kalmaz bebek uyurken de emzirebilirsin memeni ağzına ver o tutunca emer uyanıp tutmazsa çenesinin altına dokun yada ayağını biraz sıktır ama 2 saatten fazla vermemezlik etme
Eternity 2 aya kadar 3 saatte bir ver demişti doktorum. Kilo alsın diye. Daha sonrasında kendi ne zaman uyanırsa o zaman ver dedi ki öyle yapıyoruz. 2 aylıktan itibaren geceleri 6-7 saat uyuyor, yiyip yatıyor tekrar.
Fhisneli Aybars_43 tatlım ben 4 nisanda dogurdum hemen hemen aynıyız hatta yarın aşımız var bende doğduğundan bu yana saat tuttum hep 2 saat 2 saat 15 dk da bir homurdanıp uyanıo ama bu son 2 gündür uykuları uzadı 3 saatte 4 saatte bir uyanıo emziriorum doktor bana o istedikçe ver artık dedi yarın da sorucam bakalım ne dicek
Sema10 Aybars_43 benim bebeğimde 53 günlük acıkınca meme arıyor o zaman anlıyorum aç olduğunu hemen emziriyorum kendisi doyunca istemiyor geceleri de uyumadan emziriyorum bazen 3 veya 4 saati buluyor uyanması ağlayarak acıktım diyor böyle günlük değişiyor bazen 2 saat bazen 1 saat bebek aç olduğunda ağlat yada meme arar ben öyle yapıyorum 😊
pasabeyy Ada_Deniz yaz ayindayiz canim adana bide sicak zaten bi oglen bide gece yatmadan dus aldir canim guzelce karni tok alti temiz gazini tam ciktigindan emin ol ince giydir korkma hasta olur diye dogdugundan beri bi kere dogru durust kat kat goydirmedim bise kış cocugu benimki uzun kollu citcitli giydir yeter ayaklarina çorapta giydirme serij serin yatsin bebis insallah fayda eder canim 😍
tuval Kaç dk emziriyorsunuz peki ben uzun tutuyorum galiba kendisi bırakana kadar emziriyorum 2 göğsümüde 🤭
Brcsnn Japonbaligininannesi benim bebegimde red ediyo kesinlikle biberon verme ben bekliyorum emene kadar tabi doktor tavsiyesi ne soyler bilmiyorum ama emzirmek istiyosan eger pes etme benim sutüm hic yoktu 2 aylikken felan geldi sabah oturdum aksama kadar emzirdigimi biliyorum
Huysuzpanda-arven aycayldz benım kı aksam ustune dogru acıyo artık iyice hergun uykusuz kalmasın kı yorulursa hem uyumuyor hem ekstra huysuz oluyor diye memede uyumasına izin verıyorum hem emiyoda uyurkende arada cekıyo sut gelıyodur diye hersey onlar için valla ne dıyım o iyi olsun ac uykusuz kalmasın agrısı olmasın yeter.
TolunayTugay PayyEr26 ayni benim oglumda öyle en son artik ben uykusuzluktan yorulup mama veriyorum mecbur süt kalmıyor memede
Sinif177 Blgzr58 ilk 3 saatte bir ile başladık. Sonra 3-4 günde bir 15 dk koyduk. 4 saatte bir olana kadar bu şekilde devam edecek. Şuanda 3,5 saatte bir besleniyor. Besle- aktivite- uyku rutinimiz. Uykuya da yatır kaldır yöntemiyle geçiriyoruz.
Ada_Deniz pasabeyy duş aldırdım kundak yaptım 90 cc de mama içti bakalım ne olacak üstü de ince öyle kalın değil ama hala huysuzuz
ZyNpYigit kirmizitilki cocuktan cocuga degdio karni toksa alti temzse gazi yoksa uzar bnim oglum 10 da ytp 3 4 klkp emp ytiodu ama bu atalr huysz sanrm dise hzrlk ypioo uykmz deiisti gndz 2 sawt toplsn en fzla ama gfe rht uyuolr
Blgzr58 Sinif177 ne kadarlıktı bebeğin canım bebeğim kucaktan inmek istemiyor zor uykuya geçiyor şu son iki haftadır 1 ay 11 günlüğüz tecrübelerden yararlanmak istiyorum
Brcsnn Marinedeniz ben cok zorlu bir surecten gectim bebegim kuvode yatti ilk baslarda sutum yok diye doktor mama baslatti ama kizim mama icmek istemiyodu doktor zorla verdi bakti olmuyo gel emzir dedi bende biberonu degistirdim o sekilde icti ama emzirdikten sonra verdim goguslerim cook yumusakti dedim ben emziremicem esim destekcim oldu sonra kolik bir bebek oldu ben mercimek ve bulgur felan yiyemiyorum sadece emzirdim su ic bol bol emzir sakin doymuyo diye dusunme o doydugunu anlmaz hep aranir bir civcivler doydugunu bilmezmis birde bebekler
Brcsnn Marinedeniz mamayi sadece kuvozde oldugu surece verdim 5 gün daha mama kullanmadim dinlenmen lazim dus alman lazim kendine guven eminim basaracaksin olmazsa benim sutum olmazdi emin ol
Sinif177 Blgzr58 5 aylık. Zaten 3 aydan küçük bebeklerde yatır kaldır yöntemi kullanılmıyor. Sen şuanda kulağına şşş yapıp sırtına hafif hafif pat pat yapabilirsin. Kolları kundak yapabilirsiniz. Ya da beyaz gürültü sesleri var. Onlardan yararlanabilirsiniz
Yesimkuzey Bellabells işe başladım o yüzden alıştıramadım.5.5 aylık şimdi.ki zaten yine hamileyim yani çocumun şansına kesildi şimdide😔
Bellabells Yesimkuzey ayyy hep üst üste gelmiş canım ya.bazı bebeklere nasip olmuyor işte.üzme kendini.emzirmeye devam ediyor musun