Sebiyelda Japonbaligininannesi canım bence kiloyu takma manada ver ama çok çok emzir benimde sütüm yoktu tıkandı göğüslerim bir haftalikken sarılığı 20 çıktı hastanede yattik o sırada sütümü hastanenin makinasıyla sagdim kanallar açıldı sağ istersen git gide emme güçleri artıyor verdikçe gelir sütun
Bellabells PayyEr26 ben de artık memeyi kabul ettikten sonra emziğe alıştırmaya çalıştım çünkü bir dk susmuyordu.doktorun yanında bile konuşturmuyordu.hastanede doktorun yanında sırf konuşma devam etsin diye çok emzirdim.doktorun yanında uyuklamaya başlayınca memeden aldım.kapattım göğsümü tekrar ağlamaya başladı.doktor dedi ki emzik önermiyorum ama seni çok yıpratır dedi.ben de hocam almıyor dedim.tatlı bişeye batır dedi. Ben de he dedim ama içime sinmedi sırf emzik alsın diye tatlandırmak.meme ile devam ettik. Bu dediğim Türkiye’nin en meşhur proflarından.
Sarenisabali15 Aybars_43 benim kizimda iki aylik 3 4 saat araliklarinda kendi isteyince emiyo saati geldi emziriyim yapmiyorum ne zaman isterse o zaman emiyo kendim alim karnini doyirim.diyorum almiyo
Ada_Deniz Aybars_43 bizimki günde toplasan 6 saat anca uyuyor onun dışında da hep emmek istiyor sürekli memede şaştım kaldım artık 35 günlüğüz bizde
Ada_Deniz Bellabells bende aynıyım toplasan 6 saat anca uyuyor onun dışında da sürekli memede meme olmadığı zamanda ağlıor sanırım bizde koliğiz 35 günlüğüz bilemiorm denemdiğimz birşy kalmadı…. emzik de almıor doymuor die sürekli emdiği için arada mama da veriyorz yine uyumuor yine uyumuor
Bellabells Ada_Deniz canım doymadığından ağladığını düşünmüyorum. O sadece emmek istiyor.malesed kolik bebek çok zor sürekli ağrılarını dindirmek için memeye yapışık gezer.maalesef uyku çok sıkıntı oluyor.bir sling al geç olmadan sürekli göğsünde taşı en azından sende lavaboya gider işini evde yaparsın.yemek falan yersin.Gaz masajı ve gaz dansı yaptır.onlar bir nebze rahatlatıyor.kiraz çekirdeği torbaları patikleri kemerleri var onlardan alıp fırında ısıtıp beline karnına ayaklarına koy ısınsın.ayak altlarını ve kasıklarını ılık zeytinyağı ile ov.bunlar sancılara iyi gelir.
Seyda5050 Elif2904 her emzirme sonrası gazını çıkarmama rağmen kusuyordu. Ve artık püskürterek kusmaya başlamıştı. Püskürüyorsa kesin reflü diyorlar zaten. Kilo alımı bile azalmıştı çok kustuğu için.3 aylığız biz. 2. Ayında reflü mamasına başladık. Şükür toparladı ama kusma yine devam. Biraz böyle devam edermiş
Ozlem1510 Busraa06 benimki de 8. Ayına girdi sütüm azaldı niye bilmiyorum bide geç iniyor bebeğim sıkılıyor süt inene kadar tam indiğinde memeyi bırakıyor bi daha da almıyor 😔
pasabeyy Aybars_43 biz suan 4 ay 20 gunluguz 2.5 saatte bir emiyo az da olsa emmezi lazim kan sekeri dusmemesi icin ve sizin bebeginiz cok kucuk o sadece aciktigi icin değil sizi ozoedigi icin susadigi icin korktugu üşüdüğü icin bile sizi emmek ister her emmek istediginde emzirin bence 😊🌼
Mercan722 Aybars_43 benim de öyledi canım 3saat bi emiyordu iki aylık olunca DHA sık emecek sütün bile yetemiyecek
Caglam Aybars_43 hnmlar bende 3 gün önce doğum yaptım benim mememin ucu hiç yok arada sırada memeni vermeye çalişiyor um süt sağma makinesiyle veriyorum kaç saat aralıklı veriyim
Aslanmmm Caglam sarılık riski varsa her saat emzir yolsa 2 saatte 15 20 dakika emzir ve sağarsan göğüs ucun çıkar o plastik göğüs uçlarına hiç gerek kalmaz bebek uyurken de emzirebilirsin memeni ağzına ver o tutunca emer uyanıp tutmazsa çenesinin altına dokun yada ayağını biraz sıktır ama 2 saatten fazla vermemezlik etme
Bellabells Yesimkuzey sağolun. İnşallah sizde doya doya emzirirsiniz. Kimse kabul etmek istemese de emzik biberon meme reddi yapıyor maalesef. Geç değilse memeye döndürmeye çalışabilirsiniz.emzirme sayfalarından destek alın.aslında tek yapmanız gereken emzik biberonu çöpe atıp mama kullanacaksanız bile başka yöntemlerle vermek ve emmeye daha çok ağırlık vermek. Tabi bol bol ten teması duşta emzirme gibi şeyler de yapılmalı
Yesimkuzey Bellabells işe başladım o yüzden alıştıramadım.5.5 aylık şimdi.ki zaten yine hamileyim yani çocumun şansına kesildi şimdide😔
PayyEr26 Bellabells bandırdım ben iğne ucu kadar veriyom arada alışırıyorum benide çok yıpratıyor napım ya pekmez zaten ev yapımı birşey olacağını düşünmüyorum
Eternity 2 aya kadar 3 saatte bir ver demişti doktorum. Kilo alsın diye. Daha sonrasında kendi ne zaman uyanırsa o zaman ver dedi ki öyle yapıyoruz. 2 aylıktan itibaren geceleri 6-7 saat uyuyor, yiyip yatıyor tekrar.
Fhisneli Aybars_43 tatlım ben 4 nisanda dogurdum hemen hemen aynıyız hatta yarın aşımız var bende doğduğundan bu yana saat tuttum hep 2 saat 2 saat 15 dk da bir homurdanıp uyanıo ama bu son 2 gündür uykuları uzadı 3 saatte 4 saatte bir uyanıo emziriorum doktor bana o istedikçe ver artık dedi yarın da sorucam bakalım ne dicek