PayyEr26 Canancann yalancı emzik oldum inanki belim falan kopuyo zor ya nasıl çıkarcaz emme aralığını ne gecem var ne gündüzüm
PayyEr26 Canancann memeni bırakıyor yerine koyuyorum başlıyo ağlamaya ya çıldırcam Bi gülümsemesi unutturuyor ama benim ömrüm gidiyo ya
Canancann PayyEr26 biz dün ikinci ar aşısını yaptırdık verem de var iğnelerden birinde. O da uyku yapıyomuş. Fırsat bu fırsat başladım ben bugün 2 saatte bir emziriyorum yine maw 10 dk emiyo uyuyo. Acıksada bekliyorum mecbur böyle böyle alışıcak. Sık emzirmek de dert değilde bizimki az emdiği için ve dediğin gibi emzik niyetine kullandığı için kilo almamış. Mamaya da başladım günde iki kez. Gece mamasından sonra 4 saat uyudu (Onuda anca 40 cc emmesine rağmen)
dreamachine PayyEr26 uzanarak emzirmeyi denedin mi? Biz oyle yapıyoruz geceleri. Belin omuzların kolların dinlenir.
sokomel PayyEr26 bebek memede rahatlar ne derdi varsa. her ağlamasını açlık olarak düşünmeyin. bi emzirme iki saat gider.
Zbetlcavln PayyEr26 canım bnmde oyle bn mamaya basladım sonra bıraktı bni cunku yeterınce doymuyor diye birakmıyor bn gögsumu verıyom sonra ardndan 35 ml de mama verıym arkasndn sonra uyuyor
annediyeabartmayin PayyEr26 canım benim bebeğim de ilk öyleydi geceleri uyuyordu 1.5 2 saatte bazen 3 saatte kalmıyordu aam gündüzleri hiç uyumuyordu ve hep memedeydi 5 dk bırakamıyordum çok ağlıyordu. Hatta doymuyor diyorlardı ama başka rahatsızlığı varmış doktor kontrolünde öğrendik. Ondan sonra düzene girmeye başladı yavaş yavaş şimdi ağlasa bile meme için değil evde gezdiriyorum falan öyle oyalıyorum çünkü ne kadar emerse o kadar gaz oluyor o yüzden gündüzleri en erken 1.5 saatte bir emziriyorum
annediyeabartmayin PayyEr26 canım sürekli kucağımda emerken bacaklarını kendine doğru çekip ağlıyordu. Ben gazdan sanıyordum hep. Daha sonra kakası ekşi ekşi kokmaya başladı ve hep yeşil kaka yapar oldu, kakasını yaparken çığlık çığlığaydı. Kaka tahlili yapıldı bağırsaklarında mikrop varmış o rahatsız ediyormuş
Zeyzey2616 Aybars_43 İnanın aynı postu açmak için girmiştim 😍 Bizde 31inde 2 aylık olcagız. Bazen uyanıyo 2 3 saattr bi bazen ben uyandıyorum
Edamom Zeyzey2616 bizimde 31inde 2 aylık olacak 😊 doktorumuzun önerisiyle 4 saatte bir emzir ama gece 4 saat gündüzleri ağladıkça emziriyorum ben
esrakyz annediyeabartmayin benim kızımda da bağırsak enfeksiyonu var 23 günlük maflor verdi doktor size ne önerdi?
Mommyofaboy annediyeabartmayin yazdıklarınızı okuyunca sanki bizim de aynı sorunumuz mu var acaba dedim. Benim oğlum da bazen emerken bacaklarını karnına doğru çekiyor gazını çıkarınca tekrar rahat emiyor, kakasi eksi peynir gibi kokmaya başladı ve bazende yeşil yapıyor ama kaka yaparken zorlanmıyor yine de. Siz de başka belirti neydi mikroba dair huzursuz muydu?
Yenianne1 Aybars_43 2 gun sonra 3 aylik olucaz. Ilk zamanlar saatde falan emziriyordum gcede 2 3 saattde bir ama duydum ki sutun yaglanmasida bebegin emdigi sutude hazmetmeside 2 saati buluyormus smdi 2 bir emzirmeye calisiyorm sut yaglanmazsa kiloda alamaz.. gaz problemi icinde sindirmesi gerekiyor buda 2 saati buluyormuş
sokomel biz üç aylık olacağız. gece 3 saatten fazla uyumaz. genelde iki saatte bir uyanır. yatarken beşe kuruyorum. olur da uyanmazsa emmeden sabahlamasın diye ama uyanıyor hep. 😀
sokomel PayyEr26 yenidoğanlar doyduğunu anlamazmış bence her huzursuzluğunu açlık sanıyor olabilirsin. gazı olan bebek bile memede susarmış. 2 aylık olduysa emme aralıklarını 2 saate çıkarabilirsin.
BurcucuK Benim doktorum ne zaman isterse o zaman emzir dedi bazen 2 saat oluyor bazen 3 saat bende 54 günlük anneyim😊
sokomel PayyEr26 omzuna falan yatırdığında sakinleşmiyor mu? sürekli ağlıyorsa başla bi derdi vardır gaz gibi. açlık değildir yani :/
Tgba123 Ben 3 aylık olana kadar 2 saatte bir akşamları da max. 3 saatte bir emzirdim sonea kendileri istemediler o saat aralığında 3 veya 3,5 saati buldu mamayla destekli gitmeye başladım şuan 4 gün sonra 5 aylık olacaklar 4 saati buluyor