Ebruk42 Merve43 aynen itmeyle vurmak bir mi salak diyormus bu hitaplarla basinda dikilmis konusuyor ayagiyla itince o mu baslatmis oluyor yani hem habersiz kafasina gore takiliyor neden haber vermedin diye sorulunca da salak fln derken kocasi baslatmis olmuyor yani @Mom62636362 Ben de esimin habersiz disari cikmasindan ve benzeri seylerden hic hoslanmiyorum. Illa derim moralim bozuk bir sekilde neden haber vermedin diye o da gelip salak fln demez bunu sordugum icin. Itelemekten daha fazlasini hak etmis bir de hem suclu hem guclu
cocomelon Denizzz56 ben olsam hayatta almazdım şiddeti birde çocuğunun gözü önünde yapanları hiç affedemiyorum
bambammom Denizzz56 Hala eşine saygımı duyuyorsun gercekten. Kucağında bebeğin varken sana vuran adama saygı duymak he. Senin yaptığında doğru değil ama senin o saygısız kocanın yaptığı hiç normal değil. Ama eminim kim ne söylerse söylesin sen pastanı yapar hediyeni alırsın.
Merve43 Mom62636362 yoo ben yapmam eşim beni ittiyse ben de iterim. Daha önce de ayagimla itmisligim var bisey de yapmadı ayrıca dünyanın en sakin adamı da değil. Demek ki herkes bisey yapmiyormus
Milamoms Denizzz56 anlamasın mi ne kadar saçma ben olsam bütün ailesine rezil ederdim karısını dövüyo diye kadına şiddet açıklıktan başka bisey değil
yigitalpannesi Denizzz56 dayak asla affedilir birşey değil bence ona pasta değil yemek bile verme gitsin kendi hazırlasın affetme affedersen arkası gelir 😡😡
wonderwomen keşke başlığı dayak yedim değilde, dayak yediğim kocişime nasıl pasta yapabilirim diye açsaydınız..
Deletedmom318 Denizzz56 Açtığınız post da çok acımasız bir post. Eşiniz size vuruyor ediyor siz hala pastayla hediye derdindesiniz. Anlamıyorum eşiniz padişahın çocuğu falan mı ayıp olmasın diye pasta hediye vereceksiniz ? Yapmadan önce düsünseymis pasta değilde zehir zıkkım yesin.
wonderwomen Denizzz56 kocanız size vurduğunda acımasız değil, siz dayak yediğiniz halde acımasız birine pasta yapmayı düşünüyorsunuz da benim söylediğim mi acımasız ? Allah ikinize de akıl fikir versin. siz taşı attığınız kişiden gül beklemeyin…
SerenBulut Denizzz56 Bence de kesinlikle yanlis yaptigini hissettirmelisiniz.Bu ne currettir aklim almiyor.İnsan karisina nasil el kaldirir😵
hanimay Ben en çok çocuğunu düşündüm emzirıyosun dayak yiyorsun. Çocuğun yanında tartışmak bile onları incitiyor. Yani kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün. Dayaktan sonra teşekkür mü ediyorsun pastayla. 👏
Kubilhami Denizzz56 sen cıddı mısın anlarsa anlasınlar pasta yerıne zıkkım yesın dayak yemıssın oturmuş hedıye düşünüyorsun bu kadar ayaklar altına alma kendını
Mihribaliyarr Denizzz56 doğum gününü iptal et çok bile, kaynananların anlamasından da korkma çekinmeden vurduğunu söyleyebilirsin bence. Hadsizlik dengesizlik ama senin yaptığında hoş değil
Yigitahmedim Denizzz56 katlanamayacagim bir durum oldugu icin siddet yorum yapmak istemiyordum ama sizin için üzüldüm gerçekten o kadar tokattan sonra insan yerine koyabilecekseniz eşinizi helal olsun ne diyim