Mihribaliyarr Denizzz56 doğum gününü iptal et çok bile, kaynananların anlamasından da korkma çekinmeden vurduğunu söyleyebilirsin bence. Hadsizlik dengesizlik ama senin yaptığında hoş değil
wonderwomen Denizzz56 kocanız size vurduğunda acımasız değil, siz dayak yediğiniz halde acımasız birine pasta yapmayı düşünüyorsunuz da benim söylediğim mi acımasız ? Allah ikinize de akıl fikir versin. siz taşı attığınız kişiden gül beklemeyin…
Yigitahmedim Denizzz56 katlanamayacagim bir durum oldugu icin siddet yorum yapmak istemiyordum ama sizin için üzüldüm gerçekten o kadar tokattan sonra insan yerine koyabilecekseniz eşinizi helal olsun ne diyim
kevserrc Denizzz56 hediye diye kefen alirdim lazim olur pastayi da siyanurlu yapardim. basiniz egilmeye alisirsa kafaniza vuran cok olur benden size bir tavsiye esime saygimdan yapicam demissin ama herkesten once kendine saygi duy
slbelbelinay Şiddetin ufağı küçüğü olmaz hem neden duymasın buda saçma sen böyle devam ederse oo yani arkadaşım ezilirsin birde pasta yapacan ya kusura bakmasin ama book yesin h8c birşey yapmam bana vurdu diye ödül gibi pasta yap oh valla ne ala anası ailesi yapsın pastasını 😡😡😡😡
mikelenjelo35 Denizzz56 dalgamı geçiyorsun.bide bu öküze pastanın yapacaksın.pastayi yesin hayvan enerji toplasın seni dovmek için.bumu hayalin adama beni bidaha döv diye ödül resmen
mikelenjelo35 Mom62636362 hayvanla ne alakası var.esinin ayağını iteledin sana iki tokat çaktı..haklimi
BrcnBlgn Denizzz56 Birazcik aklin varsa o pastayi yapma eger bugun o pastayi yaparsan esinde cok farkli izlenim birakmis olucaksin ve bu siddetin sonuda hic bir zaman gelmicek
bahar-gunes Denizzz56 ya allah aşkına susma inan bna sustukça ve sakladıkça daha beteri olur kesinlikle bn olsam kıyameti koparırdım ve ailesinede söylerdim ne hakla kucağımda bebegim varken vurması cidden sağlıklı düşünemiyorsunuz şuan ve pasta hediye telaşına mi gireceksiniz
Deletedmom278 Denizzz56 Anladığım kadarıyla sizin sağlıklı bir ilişkiniz yok. O yüzden bir şey diyemeyeceğim. Pasta yerine de öyle durumda eşyalarını kapıya koyarım.
Kurt07 Denizzz56 ben o kocayı pasta degil zehir yediririm valla insafsiz insan karısına vururmu hiç birak pastayı filan daşşş yesin ooo
fistikcisahap Ya arkadaşlar😄😄😄 burada hanımefendi cidden rahatsız bunun bi farkına varalım, şiddet gören hiçbir kadın, bunu yapmaz