Koalammm biranne11 hayır soğuk bi yerde yasıyoruz bugun dısarda fırtına var ama yine de evin içinde şortlu tulumla
Koalammm biranne11 yok sıcakta tişört bile giydiremiyorum hemen tişörtün yaka kısımları sürtüyor kızarıyor boyun kısmı😒 ateştendir o zaman başka seçenek kalmadı 😊
Fasulyeninannesi Koalammm sıcaktan olmuş olabilir bazen oğlumda da oluyor geçiyor sonra termemesine özen gösterin giysilerinin terlediyse değiştirin geçer inşallah
Momsbabyy Koalammm Benim kızımın sağ yanağında baya baya var ağzının kenarından tutun gözünün kenarına kadar neden olmuyor ki?
Koalammm Momsbabyy bizimki diştenmiş ateş sonrası döküntü ardına da diş patlattık canım bir götür doktora istersen
Koalammm Asafeymeninannesi yok değil götürdük doktora 😌6.hastalığın yayılımı çok farklıymış diş ateşinden olmuş
Rayihaaa Koalammm ay inanmıyorum aynı şekilde benim kızımda oldu 3 gün ateş 2 gün sonra bunlar çıktı bende sıcaktandır diye düşünmüştüm sizin postunuzu görene kadar
Koalammm Rayihaaa ama sıcaktan olunca daha farklı oluyor bilirsin isilik olur sıcaktan göz göz durur o kırmızı noktalar
Asafeymeninannesi Koalammm Bizde de ateş sonrası döküntüler meydana gelmişti Rabbim beterinden korusun 🤲🏻🌸
Rayihaaa Koalammm sıcaktan olan şeyleri hiç görmedim ki kuzum 😅 babam baktı bugün sıcaktandır dedş bende pek kaleye almadım öyle deyince
Koalammm Asafeymeninannesi amin inşallah iyiki bu döküntüler oluyor hastalığı dışına vuruyorlar ya havale geçirseler Allah korusun 🥺