Kuzumm Koalammm alerji yapmış olabilir benim bebeğim de 1 aylıkken böyle olmuştu bacakları falan sağlık ocağına götürüp sordum vücudu kıyafete deterjana alışık değil alerji yapmış bir süre sonra geçer dedi 2 gün sonra hepsi geçti
Koalammm Asafeymeninannesi amin inşallah iyiki bu döküntüler oluyor hastalığı dışına vuruyorlar ya havale geçirseler Allah korusun 🥺
Asafeymeninannesi Koalammm Şu ateş denen illetten o kadar çok çektim ki. Sütümün kesilmesine sebebiyet veren tek şey Rabbime emanet olsunlar inşaAllah 😌
Rayihaaa Koalammm sıcaktan olan şeyleri hiç görmedim ki kuzum 😅 babam baktı bugün sıcaktandır dedş bende pek kaleye almadım öyle deyince
GamzeArn Koalammm agız kenarlarında varsa genelde alerjiden olabilir. 3,4 gün önce yediği sey bile daha sonrasında alerji belirtisi olabiliyor. En belirgin olarakta dudak kenarlarında olur. Yada yani belki ateşten olabilir
GamzeArn Koalammm ateşlenmesi dişten olabilir 38 in ustunede cıkmamıs. Agız kenarlarında belki ondan da olmus olabilir
Deletedmom302 Koalammm merhaba bizim de üç gün yüksek ateşten sonra böyle döküntü oldu, 6. Hastalik deniyor araştırırsanız görürsünüz , doktorumuz normal duş alabilir kendiliğinden geçer iki üç güne demişti döküntüler için, geçmiş olsun