Aysima_elif Adlk ben demedim canım onu selenay_ demiş biz daha araştırılıyor kanda ve deri testinde birsey cikmadi sadece balığa çıktı bir de 1 ay sonra cikacak bir tahliliniz var ona gore desi doktor
selenay_ Adlk sıvı beslendiği için normali bu ek gıda ile kıvamı değişecek demişti drm ve haklıda çıktı
Duygufbetul Aysima_elif karin gurultusu kulak arkasi dokuntusu gecmeyen pisik mukus var bizde bi de. Dogdugundan beri karni gurulduyo tavsiyelerle gittigimiz ovule ovule bitirilemeyen doktora israrla sordum israrla normal oldugunu soylemisti
Gulcin-n Duygufbetul bende kuruyemiş kurubaklagil süt süt ürünü balık dana eti yemiyorum bu halde bile hala kilo veremedim anlamıyorum:(((
Adlk selenay_ ben süt ve süt ürünleri tüketince kakada mukoza oluyor bırakınca geçiyor banada alerjik dediler 🤷♀️
Busra5341 Aysima_elif bizde gittik bugun mukuslu kakamiz karin guruldamamiz emerken kivranmamiz vrdi gaita testi istedi bekliyoruz kaka yapsin diye . Muhtemelen alerjigiz 😕
Kelebek88 Busra5341 canim bu belirtilerden sadcee emerken kivranma var bizde de..ama bizim ki kulak goz burun kasintisi da cok..15 aylk olacak 2 gune..ben balk yagi kullnmaya basladm o mu alerji yapti acaba..simdi bunlari okuyunca..
Esraalibugra Aysima_elif bizde de geçmeyen mukus var bende 5 Haziran da goturecem doktora bakalım inşallah bişey çıkmaz
Duygufbetul Aysima_elif aynen nasil gidicek diye dusunuyodum zaten 😀 cok sıkı diyet uyguladigim gunlerde malesef sutum bitme noktasina gelmisti ve cocugumu kucagima alacak gucum yoktu bunlari dusunmekten yiyip icmek aklima bile gelmiuo
Busra5341 Aysima_elif genelde istiyorlar ama burda okuduklarimdan bilemedim .p.tesi kaldi bizim is bakalim ptesi goturucez ama bana diyet çanlari çaliyor ole hissedyrm hic normal kakamiz yok cunku hic boyle degildi kakasi