Aysima_elif Arkadaşlar kızıma alerji testi yapıldı kollarından ve sadece balığa alerjisi çıktı kandan baktı total ieg den çıkıyor mu onu da normal.dedi ve 1 ay sonra cikacak bir testimiz var
Adlk Aysima_elif bebeğin kaç aylık kuzum bende kızıma yaptırmayı düşünüyorum kaç aylık olunca yapılıyor bilmiyorum ama
Busra5341 Aysima_elif bizde gittik bugun mukuslu kakamiz karin guruldamamiz emerken kivranmamiz vrdi gaita testi istedi bekliyoruz kaka yapsin diye . Muhtemelen alerjigiz 😕
Aysima_elif [silindi] deri prik testi diyorlar canım kollarına nokta nokta 7_8 tane birsey batırıyorlar 4 kollu gibi 15 dakika sonra sonuç çıkıyor hemen
selenay_ Aysima_elif mukus alerji değil ben prof ile görüştüğümde mukusu alerji belirtisi olarak saymadı bile
Duygufbetul Aysima_elif biz de 4 ay 13 gunluguz aynen 3 bucuk aydir diyet yapiyorum ama mukus gecmiyo. Ama yuzu de kizariyo bazen. Siz de kizariklik oluyo muydu canim
Esraalibugra Aysima_elif bizde de geçmeyen mukus var bende 5 Haziran da goturecem doktora bakalım inşallah bişey çıkmaz
Aysima_elif Duygufbetul biz de kızarıklık olması canım sadece yeşil mukuslu kaka bir de emzirirken karnı gurulduyor
Huma_65 Duygufbetul bende de durum aynı mukus da döküntü de bitmiyor diyete rağmen. Siz diyet açtınız mı
Omer_humeyra_1920 Aysima_elif Bende sizin gibi kanlı kakaya dönüşcek diye korkuyodum ama doktorumuz her bebek farklı tepki verir dedi ilerisi değilmiş yani
Duygufbetul Aysima_elif karin gurultusu kulak arkasi dokuntusu gecmeyen pisik mukus var bizde bi de. Dogdugundan beri karni gurulduyo tavsiyelerle gittigimiz ovule ovule bitirilemeyen doktora israrla sordum israrla normal oldugunu soylemisti
Adlk Aysima_elif mukuslu kakayı alerji belirtisi değil demişsiniz peki neden mukoza oluşuyor söylediler mi
Aysima_elif Adlk ben demedim canım onu selenay_ demiş biz daha araştırılıyor kanda ve deri testinde birsey cikmadi sadece balığa çıktı bir de 1 ay sonra cikacak bir tahliliniz var ona gore desi doktor