Hulyaaa annesininaslani 😄😄😄😄😄😄 hahah aynı benim herif gibi desene.bide elli kekre dönüyor yatakta daha beter ses çıkıyor
Seda_123 annesininaslani Ayy Bizimkide öyle yaa hadi eski olsa gıcırdarda daha 2 buçuk senelik yeni bi yerinde biseyi yok acaba altında bir sürü şey var ondan mı kaynaklı diye düşünüyorum 🤔
Deletedmom314 annesininaslani bizimde öyleydi sabun falan surun dedi yetkili servis sürdük ama nafile artık aramamizdan sıkılıp geldiler bazanin altındaki demiri değiştirdiler sorun bitti ama 5-6 ay sonra öbür tarafinki gicirdamaya başladı ama ben aramaktan yildim artık sıvı sabun sürmeyi deneyin belki sizinki düzelir
Uzaymekiii Bhs şimdilik kalın karton katladık koyduk hiç yoktan iyi diyebilirim yani azaldı ama ayak alıp yakarsak sanki daha iyi olacak gibi
Uzaymekiii annesininaslani kalın karton katlayıp koyduk biraz azaldı ama tam geçmedi heralde karton ezildiği için diye avutuyorum kendimi😂 alıp takıcak eşim inşallah geçer o zaman
Uzaymekiii annesininaslani benim eşim inşaat firmasında çalışıyo ustalara söyleyecek bulurum dedi ama tekzende falan da vardır muhakkak bazanızın ayak yüksekliğini ölçün ona göre bi bakın
NhLpRn Bizimkide doğumdan sonra gıcırdamaya başladı, gece yüz kere çocuğa bakmaya kalkınca ondan oluyosa demekki😂😂😂😂