sherlock_mom annesininaslani benim eşimde zıplayarak yatti hep onun yattığı taraftan demir kırıldı ondan sonra bizdede gıcırtı oldu o demirlerle alakalı olabilir belki
annesininaslani sherlock_mom yarın mutlaka kontrol etircem dediğiniz gibi kırık biz görmedik ama dikkatli baksın
poncikci annesininaslani gıres yağı var araba tamirinde falan kullanılır benim kızımın bebek arabasını biz onunla yağlamıştık bi deneyin isterseniz
Masal_annesi annesininaslani pas yağıyla bazen mesela kaplarımız da gıcırdardı çok onları da öyle yaptı
Esra1986 annesininaslani bz atlamioz ama benimde öyle yaa özellikle başlık kısmı 🙄😁kiziminda park besigide gicirdiyor niye acaba onuda yağlayayım belki gecer
annesininaslani Esra1986 ya çocuk doğdu doğalı sese uyanan bi çocuktu daha eve adım attık parkelerdeki çıtırdıya uyanıyordu artık sürekli bu seslere dikkat ettiğimizden mi nedir evdeki herşey ya gıcırdıyor ya çıtırdıyor 😂
ZeynoAliTugra annesininaslani bnm aldığımızda beri öyle kaç kez aradık geldiler baktılar yok yani yaptık deyip geri gittiler bqzanin altını iyce dolduyorum :) cok azıcık ses oluyor bn böyle bir yöntem buldum valla yoksa gece fonerken oturup kalkerken
annesininaslani ZeynoAliTugra bazadaki makaslardan geliyor ses 🙄 tam çıldırmalık bende çağırmayı düşündüm bu ara çağırmak iyi bi fikir gibi gelmedi keşke bu koronadan önce çağırsaymışım diyorum şimdi
ZeynoAliTugra annesininaslani bnmkini bulamadılar geldiler yagladilar gittiler ama ordan gelmiyor anlamadık alltini güzelce dolsurucana azaliyor
annesininaslani Merve1705 bazıları da çok yük binince oluyor diyor aslında çokta değil az da değil benim bazanın içide 😂
Hulyaaa annesininaslani 😄😄😄😄😄😄 hahah aynı benim herif gibi desene.bide elli kekre dönüyor yatakta daha beter ses çıkıyor
Seda_123 annesininaslani Ayy Bizimkide öyle yaa hadi eski olsa gıcırdarda daha 2 buçuk senelik yeni bi yerinde biseyi yok acaba altında bir sürü şey var ondan mı kaynaklı diye düşünüyorum 🤔