Uzaymekiii Bhs şimdilik kalın karton katladık koyduk hiç yoktan iyi diyebilirim yani azaldı ama ayak alıp yakarsak sanki daha iyi olacak gibi
Uzaymekiii annesininaslani kalın karton katlayıp koyduk biraz azaldı ama tam geçmedi heralde karton ezildiği için diye avutuyorum kendimi😂 alıp takıcak eşim inşallah geçer o zaman
Uzaymekiii annesininaslani benim eşim inşaat firmasında çalışıyo ustalara söyleyecek bulurum dedi ama tekzende falan da vardır muhakkak bazanızın ayak yüksekliğini ölçün ona göre bi bakın
NhLpRn Bizimkide doğumdan sonra gıcırdamaya başladı, gece yüz kere çocuğa bakmaya kalkınca ondan oluyosa demekki😂😂😂😂
Canada10 Bhs aynen denedim sıfır ses huzurlu uyku 👌🏻 🤣Artık yüzücüler gibi atlamıyor kedi gibi kıvrılıyorum 🐈😂yaşasın w-40 💪🏻😁
annesininaslani Bhs kız gerçekten mi henüz eşim almadı herşeye üslendiği gibi ona da üşendi bacım nerden aldınız
Ozge_AyazEfee annesininaslani Yatağa her seferinde sanki mayın tarlasında ilerliyor gibi giriyorum 🤦🏻♀️💣
melcay annesininaslani aynı sorun bizde de vardı. Eşimin arabası için aldığı bir yağ vardı, onunla bütün eklem yerlerini yağladı bazanın. Yağlayarak kurtulduk biz 👍 tavsiye ederim.