SeverusSnape Yanne adını şuan hatırlamıyorum ama öğrenip yazarım. Bu arada yakın zamanda çilek yediyseniz o da yapmış olabilir. Kızım da benim sütümden alıp kızarmış ve yer yer kabarmıştı cildi. Çilek alerjik bi meyve olduğu için etkilemişti ama ben biraz fazla yemiştim ondan da olabilir :)
-erCansu- Yanne seni anliyorum bende doktora atmistim hemen 😅 bisey olmaz korkma elleri hep agzina goturuyolar geciyo sonra😊
Nagehan08 Islak mendil kullanmıyorum yüzüne, mamayı verdiğimde ya da eli ağzında olduğunda, ağız mendilini ılık su ile ıslatıyorum dokunarak ağız kenarını temizliyorum, ciltleri çok hassas ama geçicekmiş ç
newmoom Yanne belki inanmayacaksınız ama eğer ki bebeğiniz sizi emiyor ise sizin sicakliginiz ile isilik oluyor. Benim.bebegiminde öyle oluyor sonra geçiyor.
Poncik77 Yanne isilik olmuş sıcaktan oluyo memenizden sıcaklık vurduğu için terliyor ve vücut isilik döküyo sütle salyayla alakası yok
Habibe2746 Yanne kaç aylik benim bebegimde de aynisi oldu karismadim kendiliginden gecti yenidogan aknesi olabilir
Yanne bianneeee evet öptüğü yerlerde hafif oluyo ama bundan çok farklı ve o geçiyo 5 dakika sonra filan
Sezenaksukarademir Yanne nemli bezle silin ıslak mendil değirmeyin. Çok salyası aktığı için olmuş olabilir. Zamanla geçecektir