Alparslanmomm Evet bizimde böyleydi tam anlamıyla geçti diyemem çünkü salyamız hâlâ devam ediyo panik yapmayın korkulacak bişey değil zamanla azalıyo 😊Yanne
SeverusSnape Yanne şuan benim bebeğimin de ağız çevresi böyle. Doktoru ile görüştüm, alerjik reaksiyon dedi. Yediği bir şey dokunmuş yani. Ek gıda sürecinde mi bebeğiniz?
SeverusSnape Yanne neyin alerji yaptığını bulup kestim. Ağız çevresi isilik tarzında uzun zamandır. Sık sık pamuk ve su ile temizleyip mustelanın stelatopia kremini sürüyorum. Azalma var ama tamamen geçmezse kortizonlu bir krem verecek, daha önce de kullanmıştı bebeğim bu kremi. O hemen geçiriyor.
Yanne SeverusSnape bende mustelanın kremini kullanıyorum ama azalma yok aynı maalesef ne yapacağımı bilmiyorum 😔
SeverusSnape Yanne adını şuan hatırlamıyorum ama öğrenip yazarım. Bu arada yakın zamanda çilek yediyseniz o da yapmış olabilir. Kızım da benim sütümden alıp kızarmış ve yer yer kabarmıştı cildi. Çilek alerjik bi meyve olduğu için etkilemişti ama ben biraz fazla yemiştim ondan da olabilir :)
-erCansu- Yanne seni anliyorum bende doktora atmistim hemen 😅 bisey olmaz korkma elleri hep agzina goturuyolar geciyo sonra😊
Nagehan08 Islak mendil kullanmıyorum yüzüne, mamayı verdiğimde ya da eli ağzında olduğunda, ağız mendilini ılık su ile ıslatıyorum dokunarak ağız kenarını temizliyorum, ciltleri çok hassas ama geçicekmiş ç
newmoom Yanne belki inanmayacaksınız ama eğer ki bebeğiniz sizi emiyor ise sizin sicakliginiz ile isilik oluyor. Benim.bebegiminde öyle oluyor sonra geçiyor.