Deletedmom812 Deletedmom200 valla parada yok açıkcası kredi mi çeker napar bilmiyorum çok söyledim dinlemedi
Deletedmom812 zeynepalp valla bizimde anamız babamız var sanki biz duvarın deliğinden çıktık gelde anlat…
zeynepalp Deletedmom812 benim annem babam da aynı 15 dk mesafedeler ama yokk o tarafta hastane olmadığı için inanmazlarmış o yüzden gidemiyormuşuz oraya 😂 gerçekten her şey bir yana da bazen böyle cahil biriyle neden evlendim ki diyorum kendime.. çok sinirliyim uyuyamıyorum 🙇🏻♀️
Deletedmom812 Deletedmom318 ayy hiç denemedim vallahi neyse iyiki de benden olmamış pişman olurdum sonra 😀
Deletedmom200 Deletedmom812 ahhaha Allah iyiliğini versin inşallah sıkıntısını sana yaşatmaz peki diğer postunu şimdi gördüm orda yakalanmadan geldik yazmışsın donustemi yakalandiniz. Keşke herkes ceza yese 😂😂😂
zeynepalp Deletedmom812 yemin ediyorum bayramın ilk gününü zehir etti bana, dilimde tüy bitti.. şimdi ömür boyu bunu başına kakarsın sende oh 😄😄
cankuzularim Deletedmom812 bacım sen kocanı şikayet etmek için neden 112 arıyorsun ambulans ne yapsın 155 arayacaksın 🤣 ve acil numaralar ücretsiz bunları ilkokulda bizlere öğrettiler unuttun mu🤣🤣🤣 ceza yiyince sevindirik oldun herhalde
Kuzu cankuzularim bütün acil numaralarin hepsini 112 topladılar ya canım bunu sen ilkokuldan mezun olduktan sonra yaptılar ama 😂
zeynepalp Ya bide şey soracam canım, bi yalan uydurmadınız mı hani hastaneye gidiyorum falan demediniz mi ? Anlatsana biraz nasıl oldu 😂😂
Deletedmom812 zeynepalp yok ya hastaneye 3 bebeyle mi gidilir dilleri tutuldu zaten kendimi gülmemek için zor tuttum 😂