Deletedmom200 Deletedmom812 😂😂 valla çok tatlısınız ya inşallah sana sıkıntı çıkarmaz ödesin anası babası
Deletedmom812 zeynepalp yok ya yemiyorlar iyi yapıyorlar valla kıöınımkırıp evinde oturmayan yesin cezayı 💁♀️
Deletedmom200 zeynepalp hahaha kız hep birlikte hastanede ne işleri vardı bide bebelerle hepsinin birden migrenimi tutmuş 😂😂
zeynepalp Deletedmom812 ya biz arefe günü kızım hastalandı hastaneye götürdük, çevirdiler bişey demediler giderken. Dönüşte yine çevrildik belgeleri alayım dedi adam direkt. Hastaneden aldığımız barkodu gösterdik öyle geçirdi.
Deletedmom812 Deletedmom200 kaynanamında kalbine indi duyunca zabahaa kadar yatamaz kendi etti mecbur geleceksiniz diye 😂
Kuzu cankuzularim bütün acil numaralarin hepsini 112 topladılar ya canım bunu sen ilkokuldan mezun olduktan sonra yaptılar ama 😂
zeynepalp Deletedmom200 çocuklardan biri hastaydı 🤭🤭 aman ne bileyim işte arefe günü hastaneye gittik biz, kaynanamgilin o tarafta hastane de. Bişey demediler ya ona güveniyor benim eşim şimdi.
zeynepalp Deletedmom812 Gidiş yolunda bakmadılar dönüş yolunda baktılar işte hemde Baya inceledi tarihini saatini falan
Deletedmom200 zeynepalp hahha işte yalaninda bı boyutu olur 3 kişi olsan neyse bunlar 2 aile gitmisler 😂😂
Umut_12345 Deletedmom812 Önce afiyet olsun bacım Sonra da geçmiş olsun bizim milletin başına ne gelirse müstahak hâlbuki bizim sağlığımız için bunlar ağlanacak halimize gülüyoruz valla
Deletedmom812 Umut_12345 kesinlikle bizim aile kalabalık bugün sofrada 15 kişiydik ne gereği var çoluk çocuk günah değil mi birşey olsa ama anlamıyorlar anlatamıyorum
Umut_12345 Deletedmom812 Anlamazlar valla illaki başımıza gelsin ondan sonra mı inanacaklar ya kurunun yanında yaşta yaniyo misali manisa saruhanlidyim 3 günden beri vakkalarin haddi hesabı yok
Deletedmom812 Hipekozsk ya aslında eşimi çok seviyorum bir sorunumuzda yok çok şükür sinir olduğum nokta bugün için inat etmesiydi oda pişman oldu belli etmiyor ama