GUBILIK BBK onu okumadım :) bulgurdan da yapılır. Karıstırılarak da olur. salcalı sos yapıp bile olur :)))
Aryemus_3 BBK Aman o daha beter ben şaşırdım ne yiyeceğimi birazda abartıyorum galiba çiğ sebze meyve hiç yemiyorum doktorumuz bugün yemen lazım yoksa güçten düşersin dedi haklı ama herşeye gaz yapar gözüyle bakıyorum psikolojim bozuldu
MarlaSinger Aryemus_3 rahat olun siz ne kadar rahat olursanız bebek de öyle oluyor. Kızımda hiç bir şeyden sakınmadım mercimek kuru fasulye şalgam suyu. Hiç gazı da olmadı
oglunasik1anne BBK olsun canım bişey olmaz çöpe gitmesinden iyidir . Lezzet olarak pek değişiklik olmuyor dolma içi olarak yaptiginizda
oglunasik1anne BBK Ben öyle yapıyorum genelde yada arkadaşın dediği gibi yayla çorbası olarak yapiyorum
Maviskizimm BBK ben kaldırdım buzluğa kızımın mevlütünde tavuklu pilav artmıştı buzdolabı poşetlerine bölüp atmıştım buzluğa gayet güzeldi tadı çıkardığımda kaldırabilirsiniz
GmzSnn BBK Kız ben öğrendimki ertesi güne kalan pilawda kilo yapan nişasta işlewini yitiriyomuş🤣 ertesi gün ye istediğin kadar daha ne istiyosun
Sumeyye-buglem BBK pilavı ısıtınca bile ilk günkü tadını vermiyor ve bozuluyor ölçünüzü az daha ufaltin