GmzSnn BBK ölçünüzü ufaltın🙈 pirinç pilawı normalde bile ertesi güne kalınca kötüleşiyo buzluktan çıkınca nasıl olur hiç bilmiyorm ama saman gibi tatsız olur heralde ya 🧐
Sakura-chan BBK belki buzluktan çıkarıp mikrodalga da ısıtırsa bi nebze güzel olabilir ama denemek lazım.
GmzSnn Sakura-chan Mikroda ısıtılan yiyecekler hep bi gewşekleşiyo ya pilawın da keyif wereceğini sanmıyorum🤷🏻♀️
Aryemus_3 BBK buzluktan çıkınca saman gibi olur bence onu köfte yayla çorbası yada salata yapıp değerlendirebilirsiniz
Yerfistigininannesi BBK ben buzluğa atıp kadın budu köfte yapacağım zaman çıkartıyorum yada elinizde kıyma varsa yapıp buzluğa atın hem israf olmaz hemde hazır yemeğiniz olur buzlukta
BBK Yerfistigininannesi degerlendircem bu fikride. Gercekten sorarken sacma dedim ama süper fikirler geldi 🥳🥳
pilavustutavuk Sütlaç yapıyorlamis artan pilavla ama şehriye ile yaptıysaniz nasıl olacak onu bilmiyorum 😁
Kiraz Buzluğa koyma Çok kötü oluyor ama ya ölçüyü azalatabilirsin ya da şehriyemiz yaparsan yayla çorbası yapabilirsin kadınbudu köfte yapabilirsin yada pirinç topladı yapıyorlar deneyebilirsin
Pamuk_seker BBK rica ederim canım ben doğum yapacagmin önceki gecesi yemek yapmistim kaldı bayağı 2 gün ziyan olmasın diye attım buzkuga hastaneden gelince evde acıktı buzluktan çıkardım işittik gayette güzeldi 😊😊