Aryemus_3 BBK yiyemiyorum ya ondan hoş geliyo turşulu taze soğanlı salatalar ahh şu gaz olayı emzirmek varya
MarlaSinger Badevehande ya biz 2 su bardağını bir öğünde yiyoruz. Eşim ben ve kızım. Kızım 2,5 yaşında 😄
BBK MarlaSinger 😂😂 biz de yesek keske jaa cocuklarim az daha büyüynce o zmn bizde de biter insallah jaa
ayazasaf MarlaSinger 😄😄😄😄 biz mi acayipiz acaba diye düşünüyordum eşim çok sever pirnç pilavını 2 su bardağı ölçekle yaparım hep ertesi gğne nasir kalır
MarlaSinger Yoğurt çorbaları çok mantıklı yayla çorbasında. Ya da dolmalara koyuyorlar. Biber dolması çok rahat olur.
BBK Aryemus_3 sormayin ayniyim su anda dün brokoli corbasi yedim gaflatte bulunup sabah 7-8leri gördük😔
ayazasaf BBK pirnçleri kırılır canım olmaz ve buzluk tadı oluyor ben bi kere zeytinyağlı sarma harcım artınca koymuştum tupperla yani koku olması imkansızdı ama çözdürünce nimet ama gğzel olmadı
oglunasik1anne BBK olsun canım bişey olmaz çöpe gitmesinden iyidir . Lezzet olarak pek değişiklik olmuyor dolma içi olarak yaptiginizda
oglunasik1anne BBK Ben öyle yapıyorum genelde yada arkadaşın dediği gibi yayla çorbası olarak yapiyorum
Aryemus_3 BBK Aman o daha beter ben şaşırdım ne yiyeceğimi birazda abartıyorum galiba çiğ sebze meyve hiç yemiyorum doktorumuz bugün yemen lazım yoksa güçten düşersin dedi haklı ama herşeye gaz yapar gözüyle bakıyorum psikolojim bozuldu
GUBILIK BBK onu okumadım :) bulgurdan da yapılır. Karıstırılarak da olur. salcalı sos yapıp bile olur :)))