Benanneoldum merhaba güzel anne, yorumların bi kısmını okudum ama yine de yazmak, bilgi vermek istedim. 6 aydır ailemi görmüyordum. Eşimin kronik hastalığı var diye pazar, market gibi ihtiyaçlarımızı eşimin kardeşleri karşılayıp kapımıza bırakıp gidiyorlardı yani tamamen izole durumdayız. Kendi annem ev hanımı babam kendi odasında teması olmadan çalışıyor. Bu süreçte yaklaşık 15-20 gündür kızım gece gündüz hiç uyumuyor ve o kadar hareketli bi çocuk ki maşallah 1 dakika yerinde durmuyor. Öyle yoruldum o kadar çok bunaldım ki ben demeden eşim seni ailene götüreyim dedi. Seyahat izin belgesinde zorunlu belgeler isteniyordu onu alamadım ve bi cesaret çocukların izin gününde yani dün ailemin bulunduğu şehire geldim sadece şehir girişinde ateşimizi ölçtüler ve 14 gün kalacağım evde kendimi ve çocuğumu karantinaya alacağıma dair taahhütname imzaladım. Bi problem yaşamadım inşallah siz de o kadar emeğinizin sonunda bi nefes alacak fırsat bulursunuz. Bu süreçteki emeklerinizin hakkı ödenmez, siz ve sizin gibi sağlık personellerimiz iyiki varsınız 💐💐