FnurGokcan Benanneoldum açıklamalı yaz o zaman canım,burda evinde kalçasını büyütüp bu zamanda misafir ağırlayanları da gördük
Benanneoldum Esra11 saçma bir yorum daha . Kendinizi niye bu kadar önemsiyorsunuz anlamadım gitsem sizin saldırınızdan mı korkup sağlıkçıyım diyecek 😂 bende senim gibilere hakkımı helal etmiyorum
Deletedmom328 Benanneoldum keşke biraz sizde kendinizi ve çevreniz önemseseniz🙄🙄 bilinçlenin biraz lütfen.
Elifceli Benanneoldum ayrıca daha önce bi ilacın ne için kullanıldığını yan etkilerini vs sormuşsunuz belli ki bi yerlerde bi eksiğiniz var
Elifceli Benanneoldum hem sağlık çalışanıyım diyorsunuz hem bebeğimi markete götürücem diyorsunuz sizin daha çok bilinçli olmanız gerekmez mi bütün sıkıntıları misliyle yaşayan sizlersiniz ne bileyim çok garip geldi.
Deletedmom328 Elifceli kız market olsa iyi memlekete gidecekmiş 😂 yanlış okumuşsun o daha ilginç işte
Elifceli Deletedmom328 haha😂😂 valla memleketi market okumuşum 😂 aylardır gitmediysem aklım fikrim ordaysa demek ki😂😂
mino01 Benanneoldum yaşadınız ilde olmaması sorun değil. Yol güzergahı üzerinde olan şehirlerde yasak var mı ? Eğer varsa izin şart. Ayrıca keyfi gitmeye sanmıyorum izin vereceklerini.
Fatima33_ Kado87 onlar iş yeri aracılığıyla gösterdi, ilkinde izin çıkmadı, bir dahakinde gelmesi lazım eleman yok gibi vs seyler yazdılar galiba, o yüzden izin tekrar çıktı çok ugrastılar
MayneymisAltintop Benanneoldum bizler evimizde güvendeyken market çalışanları kargo çalışanları da canla başla çalışıyordu. Şimdi hepsi çok yorgun hepsi sizler gibi düşünse binlerce kişinin yer değiştirmesi demek bu. En iyi sizin bilmeniz gerek bununn sonuçlarını