Benanneoldum Kızlar yaşadığım ilde şehirler arası yasak yok ama 0-20 yaş yasağı var 10 aylık bebeğimle memlekete gideceğim sorun olur mu kendi arabamızla gidecez? Giden var mı sorun oldu mu olmaması için ne gerek 😍
Bizal Benanneoldum 20 yaş altına izin verilmiyor diye biliyorum, yola çıkmayın boşuna geri çeviriler. Valilik ya da kaymakamlığa sorabilirsiniz belki izin çıkıyordur.
FnurGokcan Benanneoldum korona zamanında keyfi olarak dışarı çıkan orda burda fink atan kim varsa hakkım haram zıkkım olsun diyorum sadece
Kubraezelmavi-88 Benanneoldum ben geçen gün şehir dışına çıktım bebeğimle arabayı durdurup ateş ölçtüler şehir girişinde bebeğe bişey demediler.
MayneymisAltintop Umutegem ya gerçekten ben iki mahalle aşağıdaki ksyonvalidemlere gitmedim. Teyzemi görmedim aylar oldu ki çok sık görüşürüz normalde. Kızım büyüdü onlar göremiyor. Vicdanen başkalarının hakkına giriyor gibi hissediyorum gidersem. Millet şehirler arası gidiyor şok içindeyim
Benanneoldum Umutegem millet derken o milletin kim olduğunu nasıl olduğunu ne şartlarda olduğunu biliyor musunuz peki ?
Fatima33_ Valilik ten izin olunca geçerli bi sebep o zaman müsaade ediyorlar bebekle yolculuğa, ablamlar geldi bu sekilde Eskişehir den Mersin e 2 tane küçük çocugu var
Umutegem MayneymisAltintop 5 dk mesafede kayinvalidemler kac aydir 2 3 sefer anca gormusumdur oda mecbur oluo gitmisimdir . Virusten once hep disari cikartirdim simdi cikamiuoruz cocuk sinir küpü oldu iyice surekli elimden tutup kapiya götürüyor bu hak mi ya biz bosa evde kaliyoruz galiba
Benanneoldum MayneymisAltintop bir tek siz öyle değilsiniz biz sağlık çalışanıyız gece gündüz eşimle görüşmeden vardiyalı oğlumuza bakarak 3 ay çalıştık 4 günlük iznimiz var ve artık ailemizi görmek istiyoruz sizden daha zor durumdayız siz evinizde gğvendeyken biz canla başla çalsıyorduk :)
Benanneoldum FnurGokcan be sağlıkçıyım 3 ay oğlumla eşimle sadece resmî tatilde bir araya gelebildik bende size hakkkmk helal etmiyorum o zaman
Deletedmom276 Hunilianne 😅😅😅 ben de diyorum bizim hunili ana ne diyor ne marketi postu bir kaç defa okudum da sonrasında yorumlarda aydınlandım 🤣🤣🙈🙈
Hunilianne Deletedmom276 Bebekim atakta uykusuzuz etmeyin eylemeyin bacılar tek gözüm kapalı okumuşum 🤪
Zhnce Benanneoldum daha fazla bilinçli olmanız gerekir o halde O kadar insan öldü biz tvde sayı olarak görmemize rağmen korkuyoruz siz kendi gözlerinizle o hastaları görmediniz mi? Ne kadar rahat memlekete gideceğiz diyebiliyorsunuz O kadar SAĞLIKÇI evlerinizden çıkmayın derken siz kendiniz yollara düşmeyi düşünüyorsunuz Enteresan
MayneymisAltintop Benanneoldum bizler evimizde güvendeyken market çalışanları kargo çalışanları da canla başla çalışıyordu. Şimdi hepsi çok yorgun hepsi sizler gibi düşünse binlerce kişinin yer değiştirmesi demek bu. En iyi sizin bilmeniz gerek bununn sonuçlarını
FnurGokcan Benanneoldum açıklamalı yaz o zaman canım,burda evinde kalçasını büyütüp bu zamanda misafir ağırlayanları da gördük
Umutegem Benanneoldum calisana yada ozel durumu olana lafim yok . Cunku benim esimde bu saatte hala calisiyor disarda ama benim afim keyfi disarda durana yada biyerlere gidene
Benanneoldum Zhnce benim bebeğim hasta eşim bayramda çalışacak benim artık dermanım kalmadı gidip annemlerde kalacam dinlenmem gerek bende insanım robot değilim dikkatli olmayı sizden öğrenmeyecem . Gidip sokaklarda gezmeyecem heralde