Prensesannesiii26 Yusufcuk01 internetten de arastirabilirsin canım ve arayıp mutlaka sor birçok arkadaşımda aynı sorunu yaşadı söylemişler bilgi vermemişler nasıl bir sorumsuzluk aklım almıyor
Kayracim Prensesannesiii26 bize doktorumuz vurdurmayın sağlık ocağı ararsa gitmeyin dedi yaşını bekleyin dedi bizde yaptırmadık.
Prensesannesiii26 Kayracim alerjiniz mi var peki yumurtaya neden vurdurmayin dedi doktorunuz şuan salgın var çünkü ve en önemli asi şuanda bu
Merve Kayracim nasıl yani. Kuzenimde aile hekimi ihmal etmeyin dedi. 2 doktora da takipliyiz yaptırın dedi
ebz09 Merve benim icinde stresli bi durum atesi ciktimi diye dusunmek yoksa azicik.agliyo hemensusuyo insallahbu seferde oyle olur😂
Prensesannesiii26 NuriyebrrAlm diken üzerinde durma canım mersk etme hicbiseycik olmaz öyle çok aman aman bı ateş olmaz heralde çıplak yatır üzerine çarşaf ört hiicc çıkmaz 🥰🥰
Kayracim Merve bizim çocuk doktorumuz önermedi bende yaptırmadım aile hekimi fikrini söyleseydi onu zaten hiç dinlemezdm😃
NuriyebrrAlm Prensesannesiii26 yaa ever çok sıcak zaten havalar o kadar bunalıyor ki valla bi zıbınla durur o gün o zaman sadece
ebrarin_annesi ebz09 tarih vermislerdi zaten o tarihten bir kac gun aradim napicazz diyee odaa sana persembeeye gun vereyim o gun gel yapalim demisti gittik yaptirdk
NuriyebrrAlm Annehuluanammm🥺ateş olucak olursa bende bi şurup verip öyle soyarım madem olmadı 🙄saol valla canım ya
Duha2019 ebz09 benim evin altı sağlık ocagı aradılar yaptırdım tek tek içeri alıyorlar ben tüm önlemleri aldım yinede
My_LiFee ebz09 cnm bize de 9 da vuracaklar di aramadilar 10. Ayda aradılar bekle arayacaklar elbet kızamık aşısı mi