Mlsyldz Didem88 tabikide 1 buçukta randevu var eve gelince paylaşırım😊htta yarın oğlumla ikimzn ilk defa başbaşa ckismz oluck bana sans dileyin olurmu 🙄 çok heyecanlı cnku 🙈 inşallah sorunsz gider geliriz 🙈🙏
Deletedmom02 nesliymm üşüttüğü için kokuyor anne sütü alıyorsa sadece kokmaması lazom kokar ama çok pis denecek kadar değil
nesliymm Deletedmom02 anne sütü alıyor sadece cnm ama üsütmeden dolayı oldugunu düsünmüyorum cok dıkkat edyrm cunkü
Tazeanneb nesliymm benim de bebeğim çok zor yapıyor kakasını 7 günü buluyor hatta bazen de 5 günde bir yapıyor ve o koku bizde de çok oluyor. Doktorum bağırsakları dolu olduğu vekakasını yapamadığı için koku normal dedi. Bu arada kaka pozisyonunda tutuyorum işe yaradı bende yapamadığında da gaz çıkarıyor en azından biraz da olsa rahatlıyor
Dilber Benimki dogdugundan itibaren adam.bayiltan cinsten saliyor sag olsun :) doktorum kabiza meyilli bagirsaklari ondan demisti birde kan ilaclarida kotu kokutuyor kakasini flanda igrenc kokutuyor bozulmus yesillik gbi kaka yapiyor zaten. Usutmuste olablr. Endiselenme bence
nesliymm Dilber bı anda üst üste geldı kaka yapamıyo gazı kokuyor bası terlıyo karnından su sesı gelıyo durmadan gorul gorul endişe içindeyım ondan inşallh normaldır
Deletedmom02 nesliymm bebek üşütmüyor zaten canım sen üşütüyorsun gögüslerini üşütmemen lazım ben bi balkon yıkarım oğlum o gün hem kusar hem gazı da kusmuguda çok fena kokar 6 ay 20 günlüğüz anne sütünü üşütmemeli🤗
Meryemdeveci nesliymm bizimde öyle kafası terliyor çişi ve kakası kokuyor ben verdigimıkan ilaçina bagliyordum ama
Tazeanneb nesliymm yok canım dikkat ediyorsan üşütmemişsindir. Ben de mama vermiyorum sadece anne sütü. Ama bebeklerin bağırsakları sindirim ve boşaltım sisteminin gelişmesi ile alakalıymış bu kaka yapmamaları. Yani geliştikçe düzelecek. Koku kaka yapamamasından olduğu için normal kakasını yapınca bir süre geçiyor sonra yapamadığı günler başlayınca koku geri geliyor.
Tazeanneb nesliymm alaturka tuvalete tuvaletini yapar gibi düşün canım. Bacaklarını karnına çekerek tutuyorsun. İnternette var pozisyonun resmi. Çocuğu arkadan dizlerinin arkasından dizlerinin karnına gelmesini sağlayacak şekilde tutuyorsun. Zaten inanılmaz rahat ediyorlar o pozisyonda. Ben daha çok küçük yapamam diyordum Bi gün annem yaptı o şekilde tuttu kakasını yaptı kızım. ne kadar rahatladığını görünce zaman zaman gaz çıkarması için de ben de yapıyorum
nesliymm Deletedmom02 anne sütünü üşütmemek mi ilk defa duydum ama dedigine gelınce bn bayadr üsütüyorum zaten üşütmeye cok meyıllıyım ne kadar dıkkat etsemde üşütüyorum anlamadım gttı
Dilber nesliymm kakasini yapamadigi icin karnindan ses geliyodur. Benim dktrum.oyle dedi gliserinli fitil veriyorlar bi gtr dktra o fitili atarsan rahtlar ins kafa terlemeside muhtemelen zorlaniyo kndince efor sarfediyo ondan oluyodur emerkende oyle oluyo hepsinin oyle.oluyo sdce kafalari terliyo )
Deletedmom02 nesliymm eskiler bilir annene sorabilirsin yada doktoruna sütünüzü üşütürseniz çocuğa gaz da olur ben mayıs da Doğum yaptım yelek giydim korktum ilk oğlum san biliyorum çünkü sütümüzü sıcak tutmalıyız 🤗
Sznklc nesliymm kaka olayını bilmiyorum ama benim kızımın da kafası çok sık terliyor. Doktorumuza sormuştum çoğu bebekte olur normal bir durum demişti Dikkatimi çeken kızım hırslı, hızlı veya sinirli emiyorsa terliyor genelde 🙄
Nur__sarac nesliymm Merhaba canım benim oğlum 2 buçuk aylık bir aydır iki haftada bir defa kakasını yapıyor ve evet gazı kötü kokuyor. Ama şöyle birşey dikkatimi çekti. Normalde kokmuyor mesela bu gece ki gazı kokuyorsa sabaha muhtemelen kakasını yapmış oluyo. Yani genelde kakadan önceki gazı kokuyor. Ben doktorunada sordum sancısı felan yoksa sorun değil masaj yapın sadece normal dedi. Emerken kafasıda terliyor bende evin çok sıcak olduğunu yada kıyafetlerinden daraldığını felan düşünürdüm. Ama bu genetik birşey sanırım çünkü kayınpederimin de kafası terlermiş. Eşimin yiğenlerininkide terliyor. 😅