Deletedmom02 nesliymm eskiler bilir annene sorabilirsin yada doktoruna sütünüzü üşütürseniz çocuğa gaz da olur ben mayıs da Doğum yaptım yelek giydim korktum ilk oğlum san biliyorum çünkü sütümüzü sıcak tutmalıyız 🤗
Sznklc nesliymm kaka olayını bilmiyorum ama benim kızımın da kafası çok sık terliyor. Doktorumuza sormuştum çoğu bebekte olur normal bir durum demişti Dikkatimi çeken kızım hırslı, hızlı veya sinirli emiyorsa terliyor genelde 🙄
Meryemdeveci nesliymm bizimde öyle kafası terliyor çişi ve kakası kokuyor ben verdigimıkan ilaçina bagliyordum ama
Nur__sarac nesliymm Merhaba canım benim oğlum 2 buçuk aylık bir aydır iki haftada bir defa kakasını yapıyor ve evet gazı kötü kokuyor. Ama şöyle birşey dikkatimi çekti. Normalde kokmuyor mesela bu gece ki gazı kokuyorsa sabaha muhtemelen kakasını yapmış oluyo. Yani genelde kakadan önceki gazı kokuyor. Ben doktorunada sordum sancısı felan yoksa sorun değil masaj yapın sadece normal dedi. Emerken kafasıda terliyor bende evin çok sıcak olduğunu yada kıyafetlerinden daraldığını felan düşünürdüm. Ama bu genetik birşey sanırım çünkü kayınpederimin de kafası terlermiş. Eşimin yiğenlerininkide terliyor. 😅
Tazeanneb nesliymm yok canım dikkat ediyorsan üşütmemişsindir. Ben de mama vermiyorum sadece anne sütü. Ama bebeklerin bağırsakları sindirim ve boşaltım sisteminin gelişmesi ile alakalıymış bu kaka yapmamaları. Yani geliştikçe düzelecek. Koku kaka yapamamasından olduğu için normal kakasını yapınca bir süre geçiyor sonra yapamadığı günler başlayınca koku geri geliyor.
Tazeanneb nesliymm alaturka tuvalete tuvaletini yapar gibi düşün canım. Bacaklarını karnına çekerek tutuyorsun. İnternette var pozisyonun resmi. Çocuğu arkadan dizlerinin arkasından dizlerinin karnına gelmesini sağlayacak şekilde tutuyorsun. Zaten inanılmaz rahat ediyorlar o pozisyonda. Ben daha çok küçük yapamam diyordum Bi gün annem yaptı o şekilde tuttu kakasını yaptı kızım. ne kadar rahatladığını görünce zaman zaman gaz çıkarması için de ben de yapıyorum
Hediye nesliymm belki duş va sırasında üşütmüştür ayakalrından yada bazen benimkide öyle oluyor 🤷🏽♀️ Bakalım doktor kontrolünde ne olacak geçmiş olsun sizede tekrardan
Dilber nesliymm kakasini yapamadigi icin karnindan ses geliyodur. Benim dktrum.oyle dedi gliserinli fitil veriyorlar bi gtr dktra o fitili atarsan rahtlar ins kafa terlemeside muhtemelen zorlaniyo kndince efor sarfediyo ondan oluyodur emerkende oyle oluyo hepsinin oyle.oluyo sdce kafalari terliyo )
Mlsyldz Kakasının yeşil olması normalms ama sürekli ve sadece yeşil olursa kaka tahlili yaparız dedi. Basınının terlemesinede normal dedi . Göz kayması veya şaşılık 3.aya kdr devam ederse bi gösterin dedi ara sıra gözünü şaşı yapiyo snra duzeliyo ama . Bizim oglan uykusnda bide bazen boyke hikk hikk diye ses cikarriyo onu sordm kbb gostern dedi.Ama bu sefer devlet hastanesine gttm açıkçası hic memnn kalmadm ve inanasmda gelmiyo syledklerine ilgilenmedi boyunu bile ölçmedi kilosnu baktı zahmet etti cocugn montunu bile cikartmadi hii 200 grmda kıyafetten düşelim dedi bn soru sorarknde başka bi çocuğu muayene ediyodu bilirsnz devler hastanelerini. Özele gidicm bnde tekrardn. Hiç icime sinmedi yani
nesliymm Mlsyldz gazının kokması na falan bısey demedı mı cnm ..ay evet devlet hastanelerı basından savıyo resmn bnde snr oluyrm
Mlsyldz nesliymm hyr demedi cuma gnu özele gidicm. Aldıkları parayı hakettkleirni nasl dusunuyolar acaba 😬