Evremm Esraaaae yeni yeni basladigimiz icin henuz muhallebi denemedim. Ama gece uykusuna yatirmadan once vermeyi dusunyorum tok tutsun diye.
Svdmm Evremm biz aksam ögunune yeni yeni basladik , 7.ayinizda hurmali tok tutan bir tarif var nette oneririm 😉
Svdmm Evremm aslinda cok yanlis anlasilacak sekilde yazmamissiniz ,hangi sartlarda verilmeli merak etmissiniz ben direkt bu mesaji aldim ancak konu hassas olunca atarlanmalarda doğal , cevabinizi aldiysaniz cok geri cevap yazip gerilmeyin derim 😊😁
Evremm Svdmm Bende de o yok maalesef ille cevap vericem bu haksizca yazanlara ☺️ ama deşarj oluyorum en azindan iyi oluyor. :)
Evremm hayalperest_ geri vites nedir arkadasim. Senin bilmedigin bir konuda seni bilgilendirdim. Ille de yerden yere mi vuraym seni. 😁
hayalperest_ Evremm sen beni bilgikendiremezsin zira 10 yıldır bebek bakıyorum makale okumadan tecrübe ile 💪
hayalperest_ Evremm makale ne demek ne bileyim cahil cuhelayiz ne biliyorsun okumadığımi önyargılı hareketler zaten mama vermiyceksin pis bir şey meme emiyor bebeğiniz post neden açıldı onu merak ediyorum 🤷
Evremm hayalperest_ mama vermicem mi dedim arkadasim yahuu. Mama hangi kosulda gerekli oluyor diye sordum cunku hic kullanmadm ve bilmiyorum. Yani sen kullaniyosun pis birsey yapiyosun demedim. Neden bu sacma algini yikmadan cevap vermiyosun ??
Evremm Svdmm mutlaka bakacam teşekkür ederim araştırıyorum ben de bu aralar malum ek gida tam bir derya. Neyi nasil ve ne olcude vermek lazim cok önemli seyler. ;)
hayalperest_ Evremm çünkü berbat bir anlatımla bunu anlayamıyoruz genel olarak az anlaşılır düzgün kurun şu cümleleri herkes anlasin ne demek istediğini sütum var emziriyorum devam sütü ne işe yarar kutuyu oku
hunilimomm YK_ vallahi hemen toplaşmışlar kızım basına bende bilmiyorum devam sütü ne neden veriliyor basıma böyle bisey gelmedi bende bazen düşünüyorum geceleri versem mi diye ama ne olduğunu da bilmiyorum gayet normal bi şekilde sormuş nedir neden kullanır diye
Svdmm hunilimomm afsjshsgd bu atarli gruba bayiliyorum , bazen postlarda gozlerim ariyor okumasi keyifli oluyor 😂😂😂
YK_ hunilimomm evet ya millet karantinada kafayı yedi galiba tekrar başa döndüm okudum acaba yanlış anlasilacak bi kelimesi var mı diye ama yok gayet kibar bi dille bilmediği birseyi öğrenmek istemiş 🤷♀️
Hlal Evremm ben doğduğundan beri devam sütü veriyorum sütüm çok az beş aylık olucaz hala devam sütüne devam ediyorum ek olarak
Evremm Hlal Olsun hic dert etme yeter ki bebegin doysun ve saglikli büyüsün. Anne sütü ya da mama hic önemli degil. Peki doymadigini nasil anliyosun bebeginin. Kilo alimi mi iyi degil.
Evremm hayalperest_ Madem senin seviyene gore mesaj degil cevap verme kardesim. Senin istedigin sekilde cümle kurmak zorunda degilim degil mi sonucta. Istersem teorik cumleler kurarim istersem basit kelimeler kullanirim. Seni hic ilgilendirmez.
Hlal Evremmsut gelmiyo canm agliyo süt gelmeyince nasıl cglik atiyo üzülüyorum cok,sagiyorum damla damla geliyo çok az geliyo bı turlu cogalmadi gitti sutum
Evremm YK_ Iste durumun özeti budur :) yani gayet iyi niyetle sordum ama karantina bazi beyinlerin hucrelerini etkilemise benziyor :)
YK_ Evremm kız ben herkesten daha uzun zamandır karantinadayım artık insan görsem bu ne diye şaşıracam 😇😅ben bile doğru algiladiysam başka kimsenin yanlış anlamaya hakkı yok boşver sende cevap verip kendini açıklamaya ne uğraşıyorsun isteyen istediğini anlasin önemli olan niyet 😉
Minnos_31 Evremm yani soruya baslama sekliniz yanlis olmus sonunda yumusatiyorsunuz ama icerigi karmasik mama nedir bilmiyor acip internete bakmiyor neden gerekir arastirmiyor sonra mamalar yayginlasti anneler bu kaniya nereden variyor sutume guveniyorum kilo alimi iyi diyorsun birde ironi var goguslerim kucuk ama sutum cok milletin nasil olmaz der gibi yani postun amacini ben anlayamadim karantinadan beynimiz yanmadi bence senin anlatim bozuklugun var
Evremm Hlal ben de ilk zamanlar o zor dönemlerden gectm canim. Süt arttirici caylar icmistm ben cok ise yaramisti denedin mi hic. Kardesim de ayni sekilde senin gibi hala.mama devam ediyor aslinda sütü cok guzel geliyor caylar sayesinde ama meme reddi yapıyor o yuzden mama da veriyor. Yani yalanci meme reddi yapiyor da olabilir. Sen kendine guven asla emzirmekten vazgecme. Emzirdikce artacak insallah. Allah yardimcin olsun.
hayalperest_ Evremm senin seviyen üstün mü oluyor benden hem kibirli hem de kötü yazmışsınız tekrar okuyun satasmadan önce her lafına da cevabım var Cnm iyi geceler uyuycam prof olduysan ne burda soruyon ben de bunu anlamadım aşırı bilmiş hanım