Evremm Esraaaae yeni yeni basladigimiz icin henuz muhallebi denemedim. Ama gece uykusuna yatirmadan once vermeyi dusunyorum tok tutsun diye.
Evremm Svdmm Gercekten ek gidayi ilk zamanlar abartmadan vermek gerekirmis tekrar hatirlattiginiz iyi oldu okudugum cogu makalede de yazmislar. Gercekten tesekkur ederim guzel cevabınız icin. Burda anne sutune alerjisi olanlar var belli ki hemen linç etmeye giristiler. Gerekli olursa ben de mama kullanirim ve asla bundan gocunmam neden boyle saçmaladılar anlamis degilim.
Svdmm Evremm aslinda cok yanlis anlasilacak sekilde yazmamissiniz ,hangi sartlarda verilmeli merak etmissiniz ben direkt bu mesaji aldim ancak konu hassas olunca atarlanmalarda doğal , cevabinizi aldiysaniz cok geri cevap yazip gerilmeyin derim 😊😁
hayalperest_ Evremm 🙋🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çok etkileyici bilgiyle donandim şu an tepki alınca geri vites iyi taktik forumda tutuyor 👍
Evremm hayalperest_ geri vites nedir arkadasim. Senin bilmedigin bir konuda seni bilgilendirdim. Ille de yerden yere mi vuraym seni. 😁
Svdmm Evremm biz aksam ögunune yeni yeni basladik , 7.ayinizda hurmali tok tutan bir tarif var nette oneririm 😉
Evremm Svdmm Bende de o yok maalesef ille cevap vericem bu haksizca yazanlara ☺️ ama deşarj oluyorum en azindan iyi oluyor. :)
hayalperest_ Evremm sen beni bilgikendiremezsin zira 10 yıldır bebek bakıyorum makale okumadan tecrübe ile 💪
hayalperest_ Evremm makale ne demek ne bileyim cahil cuhelayiz ne biliyorsun okumadığımi önyargılı hareketler zaten mama vermiyceksin pis bir şey meme emiyor bebeğiniz post neden açıldı onu merak ediyorum 🤷
Evremm hayalperest_ mama vermicem mi dedim arkadasim yahuu. Mama hangi kosulda gerekli oluyor diye sordum cunku hic kullanmadm ve bilmiyorum. Yani sen kullaniyosun pis birsey yapiyosun demedim. Neden bu sacma algini yikmadan cevap vermiyosun ??
Evremm Svdmm mutlaka bakacam teşekkür ederim araştırıyorum ben de bu aralar malum ek gida tam bir derya. Neyi nasil ve ne olcude vermek lazim cok önemli seyler. ;)
hayalperest_ Evremm çünkü berbat bir anlatımla bunu anlayamıyoruz genel olarak az anlaşılır düzgün kurun şu cümleleri herkes anlasin ne demek istediğini sütum var emziriyorum devam sütü ne işe yarar kutuyu oku
hunilimomm YK_ vallahi hemen toplaşmışlar kızım basına bende bilmiyorum devam sütü ne neden veriliyor basıma böyle bisey gelmedi bende bazen düşünüyorum geceleri versem mi diye ama ne olduğunu da bilmiyorum gayet normal bi şekilde sormuş nedir neden kullanır diye
Svdmm hunilimomm afsjshsgd bu atarli gruba bayiliyorum , bazen postlarda gozlerim ariyor okumasi keyifli oluyor 😂😂😂
YK_ hunilimomm evet ya millet karantinada kafayı yedi galiba tekrar başa döndüm okudum acaba yanlış anlasilacak bi kelimesi var mı diye ama yok gayet kibar bi dille bilmediği birseyi öğrenmek istemiş 🤷♀️
Hlal Evremm ben doğduğundan beri devam sütü veriyorum sütüm çok az beş aylık olucaz hala devam sütüne devam ediyorum ek olarak
Evremm Hlal Olsun hic dert etme yeter ki bebegin doysun ve saglikli büyüsün. Anne sütü ya da mama hic önemli degil. Peki doymadigini nasil anliyosun bebeginin. Kilo alimi mi iyi degil.
Evremm hayalperest_ Madem senin seviyene gore mesaj degil cevap verme kardesim. Senin istedigin sekilde cümle kurmak zorunda degilim degil mi sonucta. Istersem teorik cumleler kurarim istersem basit kelimeler kullanirim. Seni hic ilgilendirmez.
Hlal Evremmsut gelmiyo canm agliyo süt gelmeyince nasıl cglik atiyo üzülüyorum cok,sagiyorum damla damla geliyo çok az geliyo bı turlu cogalmadi gitti sutum
Evremm YK_ Iste durumun özeti budur :) yani gayet iyi niyetle sordum ama karantina bazi beyinlerin hucrelerini etkilemise benziyor :)