_Zeynep_bebek Caglasu gazı varsır canım haz ilacı kuşlanoyor musun bide hakiki zeytin yago içir bir cay kaşıgı yumuşator o bide sende yedıkleeıne dıklat et bakalım dene öyle gecer inşallah
Caglasu _Zeynep_bebek arada veriyordum zeytinyagini. Gazdan degil gibi. Çünkü kendini ters c gibi yapip geriye atiyor başını. Refluden dolayi galiba
Caglasu BBM aynen benim bebegimde 3. Ay kontrolünde 600 gram almis 😞 reflu ilaci bizde kabizlik yapti galiba. 1 kere kati kaka yapti sadece ve 2 gündür hala kakasini yapmamis. Normalde günde 2 defa yapardı. Yapamadığı için huzursuz 😔 tamda en cok gelismeleri gereken zamanda kilo alamiyorlar.
BBM Caglasu banada ilk 2 gün sanki kabız yapiyo gibi gelmişti canım ama sonra yapmaya başladı kakasini da bi kaç gün daha devam et bakalım. Gerçi doktor günde 4 kere dedi ben 2 kere veriyorum belki o yüzden de çok kabız yapmamıştır bizimkini.
Umut_12345 Caglasu Büyük ihtimalle nazar vardır diye düşünüyorum çünkü benim oğlumda 5 aylık aynısını yapıyo daha önce anlam verememiştim megersem nazardan kıvranıyormuş dua okudukca düzeldi
Gokceturk Bizde 3 ayligiz ayni sorunlar var, dun doktora gittik bu aylarda emme refleksi geriliyor normal dedi, uyur uyanikken,los,sessiz ortamda emzirmeyi deneyin faydasi olacaktir dedi.
Caglasu Gokceturk ya ama bebegim emmek istiyor ve 1 2 yudum emip kendini geriye atip ağlıyor. Dogru duzgun emmiyorki.
Caglasu BBM cok ıkınıyordu biraz once fitil taktim ve bir sürü kati kaka yapti. Bi kac gun daha beklesem kim bilir ne olurdu 😔
BBM Caglasu ay kuzum ya.. yok ilaca bi kaç gün daha devam et dedim canım olmadı sende benim gibi dozunu azalt. Elmasında bi etki olmuş muydu bari
Gokceturk Caglasu acaba regl doneminiz mi ya da yaklasti mi ? İnstagramda bir emzirme sayfasinda o donemlerde sutte koku tat farki olabildigini kimi bebeklerin emmek istemedigini okumustum, o donemde sutu sagip kaynatip bebege veriyorlarmis kaynayinca o madde cozuluyormus koku tad normallesiyormus bebek o zaman iciyormus.. anne sutunu kaynatmak dogru degil diyorlar ama boyle donemlerde hic icmemesinden iyi diyordu o hesaptaki danisman..
Caglasu BBM dün doktoruyla konustum. Ilaci kes dedi. Bende biraktim ilaci. Haftaya kadar takip et emmesini sonra kontrole gel dedi. Olmazsa gaviscon ile beraber birde kabiz olmasin diye ayri bi ilac verecek.
BBM Caglasu hmm anladım canım valla nedir bu çektiğimiz yaw.. üzülüyorlar diye insan onlardan daha çok üzülüyor inşallah bi an önce düzene girerler 🙏
Caglasu BBM canim internette bebegi dik tutup emzirin diyor. Ben denedim azda olsa işe yaradi sende dene istersen. Oturuyormus gibi emzir. Kucagina yatirma.
Gayeefe Caglasu evet biraz sulandırıyorum yarım çay bardağı yaptım kabızlık geçti doktorumuz yapar dedi ama 1 haftaya sonra düzeldi suan hiçbir sıkıntımız yok
BBM Caglasu kuzum benimki artık iyice meme reddine cevirdi zaten kucağıma gelince ağlıyo çocuk 😪 ben hoplaya zıplaya uykusunu getirip anca emziriyom 😞
BBM Caglasu canım ben 2 gündür kendimizde bir şey fark ettim. Bilmiyorum seninde sütün çok mu ama benim biraz tazyikli geliyor çocuk hep ağzından çıkardığında sütler akıyordu bildiğin üstüne başına. Ve bu da emmeme, meme reddi, fazla kilo alamama sebebiymis. Sanırım benimkinin asıl derdi buydu. Şuan ben gündüzleri de omzunda iyice uykusunu getirtip sonra bildiğin yatar gibi baya geriye doğru yaşlanır pozisyonda emziriyorum süt akışı yavasliyormus. Bu pozisyonda uzun süre emiyo şuan. Sizde de böyle bi problem varsa yardımcı olmak istedim.