Gayeefe Caglasu yediklerime dikkat ettim 3 güne düzeldi ilaç işe yaradı emzirip direk yatırmadım dik tuttum şuan bir sıkıntımız yok inş sizinkide geçer
Kubra_2019 Caglasu gazi vardır annesi masaj yap rezene kimyon tohumu iç, hem gazına iyi gelir hemde süt yapar.
Canangun Caglasu canim benim bebegimde oyleydi ne kadar doktora goturduysek ne ilaç kullandıysak fayda etmedi en son hocaya götürdük geçti sukur
BBM Caglasu Bizde kullanıyoruz işte gaviscon kusmamasi için. Dedim ya çocuğa kaç tane birden ilaç veriyorum 😪 Bizimki de geriye doğru atıyor canım kusmamiz da var bizim. Ama asıl problem nedir ne zaman düzene gircez ben çözemedim
Caglasu BBM gaviscon işe yaramadi mi? Kac gündür kullaniyorsun? Faydasını görmek icin dua ediyorum. Yavrum rahatca karnini doyursun. Ama ben o damlanin faydasini gördüm. Eskisi kadar kivranmiyor. Iyi geldi yani
Huseyinin_Annesi BBM off benm bebeğimdede alerji var hala sebebini bulamadım .emerken başını geri atıyo arada kusması var.hafif de mukus var kaka da.diyet yapıorum sütüm azalcak diyo çok korkuyorum 😰
BBM Caglasu 13 gün olmuş canım. Valla çok bi faydasını gördüm diyemem problemlerimiz geçmedi yani ama kusması azaldı evet. Inşallah size daha çok etki eder. Bizim gazımız da cok var bizim o yüzden galiba 😪
Caglasu BBM gercekten emmesini etkilemedi mi? Bu ay emmedigi icinde kiloda az aldi. Cok üzülüyorum ya. Emmek istiyor ama ememiyor. Bu ilac işe yarar diyodum ama anlasilan pekte işe yaramayacak 😞
BBM Caglasu canım belki sizde fayda eder bizde etmemiştir öyle düşünme. Bizimde 2 ay kontrolünde 600 gram almış işte bende çok üzülüyorum. Benimki gündüz zaten zorla emmeye başladı inşallah seninki öyle olmaz kuzum gerçekten. Saatlerce emzirmeye uyutmaya çalışıyorum ben. Artık inşalla şöyle 4 aya yaklaşınca geçer diye dua ediyorum büyüdükçe geçer diye
Cerenimom Caglasu kakasi mukusluysa olabilir bazen mukustan dolayi kakasini yapamiyolar eger 1 gunden fazla kakasini yapamazssa kulak cubugu ile makat masaji yap
Caglasu BBM aynen benim bebegimde 3. Ay kontrolünde 600 gram almis 😞 reflu ilaci bizde kabizlik yapti galiba. 1 kere kati kaka yapti sadece ve 2 gündür hala kakasini yapmamis. Normalde günde 2 defa yapardı. Yapamadığı için huzursuz 😔 tamda en cok gelismeleri gereken zamanda kilo alamiyorlar.
Afsk Caglasu ayni sorunu bende yasadim 12 saat boyunca mama yemedigini bilirim sadece uykuda iciyordu sonra uykudada icmemeye basladi gazini cikarsakda icmiyor doktora danistim bu aylarda normal oldugunu gececegini soyledi simdi kivranmasi gecti diliyle itiyor AMA eskiye nazaran iciyor zorda olsa bunada sukrediyorum Allah yardimciniz olsun gercekten zor bir donem
Marinedeniz Zeynebim61 karnindan gurul gurul sesler gelmesi alerji oldugunun gostergesi demissiniz neden peki neyden alerjisi olabilir bnm bebeimin de karni hep oyle :(
_Zeynep_bebek Caglasu gazı varsır canım haz ilacı kuşlanoyor musun bide hakiki zeytin yago içir bir cay kaşıgı yumuşator o bide sende yedıkleeıne dıklat et bakalım dene öyle gecer inşallah
Caglasu _Zeynep_bebek arada veriyordum zeytinyagini. Gazdan degil gibi. Çünkü kendini ters c gibi yapip geriye atiyor başını. Refluden dolayi galiba
BBM Caglasu banada ilk 2 gün sanki kabız yapiyo gibi gelmişti canım ama sonra yapmaya başladı kakasini da bi kaç gün daha devam et bakalım. Gerçi doktor günde 4 kere dedi ben 2 kere veriyorum belki o yüzden de çok kabız yapmamıştır bizimkini.
Umut_12345 Caglasu Büyük ihtimalle nazar vardır diye düşünüyorum çünkü benim oğlumda 5 aylık aynısını yapıyo daha önce anlam verememiştim megersem nazardan kıvranıyormuş dua okudukca düzeldi
Gokceturk Bizde 3 ayligiz ayni sorunlar var, dun doktora gittik bu aylarda emme refleksi geriliyor normal dedi, uyur uyanikken,los,sessiz ortamda emzirmeyi deneyin faydasi olacaktir dedi.
Caglasu Gokceturk ya ama bebegim emmek istiyor ve 1 2 yudum emip kendini geriye atip ağlıyor. Dogru duzgun emmiyorki.
Caglasu BBM cok ıkınıyordu biraz once fitil taktim ve bir sürü kati kaka yapti. Bi kac gun daha beklesem kim bilir ne olurdu 😔