Aybukebuyuyor Busrasbaby öksürük yok ama hırıltı bizde de var. Ben de burnunu temizliyorum. Öksürük yok. Devam ediyor bu durum
Busrasbaby Aybukebuyuyor inşallah hırıltısıda geçer, geçmiş olsun 🙏🏻 Bizde ilk hırıltıdan dolayı götürdük, öksürük sonradan oldu. Serum fizyolojik & otri bebe ile burnunu temizledik ama fayda etmedi.
ElifKaratas Busrasbaby cok geçmiş olsun Canm Benm . Malesefki hapşırma ve hırıltyla başlayıp en son öksürüğe döndüğünde heleki küçük bebeklerde cok çabuk ilerliyor bizde 2 buck aylık bronşit olduk 10 gün hastanede yattık .cok geçmişler olsun üzülme genelde gripli insanlardan bulaşıyor dikkat et artk sen eşin bile gripken maske takın
Busrasbaby ElifKaratas çok teşekkür ederim canım. O 10 günü nasıl atlattın, sonrasında bebiş yabancıladımı seni ? Çok zor bir süreç, Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın 😔
Pars Busrasbaby Canım benim oğlımda hırıltı balgam vardı zeytin yağı ile göğsünü sabah akşam yağla mendil isıt koy yatmadan önce ve sabah uyanınca işe yarıyor birazda olsa çok geçmiş olsun
Busrasbaby Pars teşekkür ederim 🙏🏻 Zeytinyağını duydum ama uygulayamadan bebişimi küvöze koydular zaten 😔 Havlu ısıtıp göğsüne ve sırtına koydum hastalığı boyunca ama o da pek fayda etmedi.
Denizlii Busrasbaby kızımda da 1 buçuk aylıkken olmuştu. Burnu baya doluydu hatta genzi de. Genzi dolu olduğu için baya hırıltılı çıkıyordu. Ateşi olmadığı için doktora 3-4 gün sonra geçmeyince götürdüm. 4 gündür böyle geçmedi filan dedim. Doktor bu mevsimde çoğu bebek öyle dedi 3-4 günde geçmez zaten önemli olan ciğere inmemesi dedi. Küçük olduğu için ilaç vermedi. Yaklaşık 1 hafta daha devam etti sonra geçti. Bol bol temizle. Ben korkudan damla damla sıkıyodum serumdan ama hastanede temizlettim baya tazyikli sıkıyorlardı. Ben de evde şırıngayla bol sıkmaya başlayınca genzi de temizlendi 1-2 gün böyle yapınca tamamen geçti.
Aliemirinannesi Elifayt yarım çay bardağına kaynamış su ve 1 çay kaşığı kuru nane koyun 5-10 dk demlensin sonra 3,4 çk verebilirsiniz biz 1 kere vermemizle farketti bu arada
Mineoksuzz Denotemo sadece anne sütü ile besleniyor motilium diye bir şurup verdi doktorumuz 1ay olacak kullanmaya başlayalı çok azaldı öksürüğü yok denecek kadar.çok kusması olmuyor kilo kaybımız da olmadı hiç kilo alımı iyi 😌
Mineoksuzz Denotemo birde düzenli gaz damlası veriyorum midesi rahatlıyor yastıkta yatırıyorum emince hemen yatırmıyorum gazını çıkarmadan uyutmuyorum öyle
DevranAlp Busrasbaby o kadarlıkken bnmki de öksürüyordh hapşırıyordu doktora götürdüm dinledi film çekti yemiz dedi it öksürüğü gibi öksürürse getir dedi temiz dedi ciğerleri vs it öksürüğü gibi öksürünce ciğerlere iniyormuş hırıltılar artıyormuş bide burnunu iyi temizle dedi iyi temizlemezsen iner ciğerlere dedi gümde 4 defa temizliyorum ben hala aynı öksürük hapsırık geçmiyor yapacak bişi yok
Denotemo Mineoksuzz ben de aadece anne sütü ile besliyorum daha 50 günlük, ilk ay kilo alımı iyiydi aşırı kusmasına rağmen, o yüzden tedavi vermedi doktor bakalım iki aylık kontrolde nasıl kilosu. Kusması sanki azaldı ama cok tıkanıyo sürekli yukarı geldiğini duyuyorum sütlerin. Hele kaka yapmaya zorluyosa yanlış zorlamadan hepai yukarı cıkıyo🤦🏻♀️ SiZin kullandığınız şurubu cok öven var ama sorucam doktora gittiğimde. Yükaek yatırma dik tutma hepsini yapıyoruz biz de👍🏻
Mineoksuzz Denotemo zaten 2 aylık olmadan şurup vermiyorlar bende gavıscon şurubu önerdiler onu sordum motılıum iyi geldiyse ona gerk yok o daha şiddetli reflü için dedi bize verdiği bulantı için ama çok rahatlattı kızımı uyku neydi unutmuştum artık ardı ardına öksürüp uyumuyordu dışarı çıkıp arabasına koyamıyorduk öksürüğünden geçti azaldı baya çok şükür 🙏🏻
ElifKaratas Busrasbaby cok zor geçti o öksürdükçe Benm canmdan can gtti insallah çabuk atlatırsınız . Rabbm yardımcın olsn . Yabancılamadı aksine daha da cok bağladık birbirimize suan hırıltısı ara ara duyuyorum hapşırma sürekli var zaten terledikçe oluyor cok nadir de öksürük devam ediyor burnuna serum fizyolojik yapıyorm sürekli suan bişey Yok burnunda ama artk cok psronayak oldum banyo bile ettirmeye korkuyorum aşırı terleyen bir bebeğim var ayak parmaklarına kadar