Busrasbaby [bilinmeyen] Tgbozd Sağolun arkadaşlar, doktora götürdüm çok şükür korktuğum gibi bi hastalığı yokmuş. Boğazındada bişey olmadığını söyledi ama neden öksürdüğü ile ilgili bişey söylemedi. Öksürüğü şuan çok yok ama gece buhar ve soğanı deneyeceğim.
Durucan Çok küçük olduğu için sadece geceleri yatırmasan ayak tabanına limon sürmeni öneririm. Bir zararı yok doktora sormuştum yaptımda istersen dene
Busrasbaby Durucan teşekkür ederim canım önerin için ancak gerek kalmadı, bebeğimi dün bronşiolit sebebiyle küveze koydular 😔
ElifKaratas Busrasbaby cok geçmiş olsun Canm Benm . Malesefki hapşırma ve hırıltyla başlayıp en son öksürüğe döndüğünde heleki küçük bebeklerde cok çabuk ilerliyor bizde 2 buck aylık bronşit olduk 10 gün hastanede yattık .cok geçmişler olsun üzülme genelde gripli insanlardan bulaşıyor dikkat et artk sen eşin bile gripken maske takın
byz1 Busrasbaby aaaaaa hani bişey yoktu bebeğinde ne alaka kuveze koyuyolar yaaa . Ben de dün öğrendim bronsiolitmis 6.5 aylık evde takip et bak karnından nefes alırsa getir hırıltı cogalirsa getir dedi
Denotemo Busrasbaby tatlım hırıltı ve öksürük bana gizli reflüyü hatırlattı. Kusma yoksa gizli reflü oluyor. Yedikleri yukarı gelip geri yutuyor öksürüğe neden oluyor. Hırıltıda siren gibi seslerde cıkarabiliyorlar. Benim kızım reflü hırıltı öksürük kusma gırıl gırıl sesler geliyor hepsi var. Kusma en kötüsü🤦🏻♀️
Mineoksuzz Denotemo kesinlikle bende bayanla aynı şeyleri yaşadım hırıltı,öksürük,bazen balgam kızım da küvözde yattı ama anlamadılar daha 4 aylık olduk geçen reflü olduğunu anlatabildim de tedaviye başladık şükür baya rahatladı ciğerleri temiz diyip sprey verip yolluyorlardı... şimdi baya azaldı öksürüğü
Cansuakbulutyilmaz Mineoksuzz merhba inşallah hala burdasınız. Bizde syni sorunlari yasiyoruz. Acaba nasil bi tedavi uygulandi
Aliemirinannesi Busrasbaby bizim de nerdeyse bir buçuk aydır Boğaz’da balgam öksürük burun tıkanıklığı yaşadık doktora götürdük 3,4 defa ve önemli birşey olmadığını yalnızca burnu tıkalı olduğunu söylediler. Annem sürekli diyordu nane çayı , normal su ver gıcığı atar diye en azından bende hep kulak ardı ediyordum hiç düşünmedim vermeyi. Geçenlerde anneciğim oğluma nane çayı verdi ve arada bir kaynarmış su veriyorduk ve inanır Mısınız çok şükür oğlumun ne öksürüğü kaldı ne balgamı ne hırıltısı yavrum o balgamı çıkarıcam diye nasıl can çekişiyordu çok şükür atlattık size tavsiyem sizde verin nane çayının çok etkisini gördük biz 😌 yavrularımıza acil şifalar diliyorum inşallah
Aliemirinannesi Elifayt yarım çay bardağına kaynamış su ve 1 çay kaşığı kuru nane koyun 5-10 dk demlensin sonra 3,4 çk verebilirsiniz biz 1 kere vermemizle farketti bu arada
2707 Busrasbaby kaloriferler yandığı için hava kuruluğu yapıyor bizde de oldu aynisi. Serum fizyolojik damlatın burnuna kaloriferlerin üstüne su koyun bol bol odanın havası nemlensin
Busrasbaby 2707 onlarıda denedim, yaklaşık bir buçuk haftadır serum fizyolojik damlatıp otri bebe aspiratörü ile çekiyorduk ama geçmedi ne yazık ki. Artık öksürmekten bebeğim mosmor oluyordu dayanamadım o haline önce özel hastaneye götürdüm sonra eğitim araştırmaya götürdğm bronşiolit dediler 😔
Busrasbaby Ciğer röntgeni çekildi iki hastanedede ciğerleri tıkanık çıkmış, öksürüğün bu yüzden olduğunu söyledi doktorlar. Bide üst solunum yolu enfeksiyonu varmış. Reflü değildir sanırım, sonuçta ciğerleri tıkalı çıkmış 😔😔
Havvak Busrasbaby öncelikle çok geçmiş olsun benim kızım da 17 günlükken bronşiolit tanısıyla yoğun bakıma alındı 1 haftadır yoğun bakımda sol akciğeri tıkanık. Sonrasında nasıl bir yol izlediniz neler yaptınız nelere dikkat ettiniz bebeğiniz şu an nasıl ? bebeğim çıktığında ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim eve kimseyi almamam gerektiği 😣
Melikeyigitemre Busrasbaby benim bebegimde de o sorunlari yasadık enfeksiyon kapmış bebegim 7 ayligiz doktora oksurük ve hirilti ile gitmistik 10 gun icinde öksürügü fazlalaşırsa getir demisti götürduk 1 gün icinde öksürmesi cok fazlalaştı cigerden cigerden oksuruyordu bronsite 1 adım kalmış dedi dikkat edin bronsit olmasın dedi buhar makinasi ilac antibiyotuk felan yazdı cok gecmis olsun cok dikat et bu havalarda her kez hasta oluyor bebislere cok uzulüyorum özelikle doktora gitmelisin 😊😥
Busrasbaby Melikeyigitemre sağol canım, sürekli götürdüm doktora ama fayda etmedi, bronşiolite döndü öksürüğü😔 küvezde 3.günü bugün, inşallah iyileşecek miniğim. Allah tüm bebekleri, çocukları korusun hasta olanlara şifa versin. Bende bebeklerim hasta olmasına üzülüyorum çok 😔🙏🏻
Aybukebuyuyor Busrasbaby öksürük yok ama hırıltı bizde de var. Ben de burnunu temizliyorum. Öksürük yok. Devam ediyor bu durum
Busrasbaby Aybukebuyuyor inşallah hırıltısıda geçer, geçmiş olsun 🙏🏻 Bizde ilk hırıltıdan dolayı götürdük, öksürük sonradan oldu. Serum fizyolojik & otri bebe ile burnunu temizledik ama fayda etmedi.
Busrasbaby ElifKaratas çok teşekkür ederim canım. O 10 günü nasıl atlattın, sonrasında bebiş yabancıladımı seni ? Çok zor bir süreç, Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın 😔
Pars Busrasbaby Canım benim oğlımda hırıltı balgam vardı zeytin yağı ile göğsünü sabah akşam yağla mendil isıt koy yatmadan önce ve sabah uyanınca işe yarıyor birazda olsa çok geçmiş olsun
Busrasbaby Pars teşekkür ederim 🙏🏻 Zeytinyağını duydum ama uygulayamadan bebişimi küvöze koydular zaten 😔 Havlu ısıtıp göğsüne ve sırtına koydum hastalığı boyunca ama o da pek fayda etmedi.
Denizlii Busrasbaby kızımda da 1 buçuk aylıkken olmuştu. Burnu baya doluydu hatta genzi de. Genzi dolu olduğu için baya hırıltılı çıkıyordu. Ateşi olmadığı için doktora 3-4 gün sonra geçmeyince götürdüm. 4 gündür böyle geçmedi filan dedim. Doktor bu mevsimde çoğu bebek öyle dedi 3-4 günde geçmez zaten önemli olan ciğere inmemesi dedi. Küçük olduğu için ilaç vermedi. Yaklaşık 1 hafta daha devam etti sonra geçti. Bol bol temizle. Ben korkudan damla damla sıkıyodum serumdan ama hastanede temizlettim baya tazyikli sıkıyorlardı. Ben de evde şırıngayla bol sıkmaya başlayınca genzi de temizlendi 1-2 gün böyle yapınca tamamen geçti.
Mineoksuzz Denotemo sadece anne sütü ile besleniyor motilium diye bir şurup verdi doktorumuz 1ay olacak kullanmaya başlayalı çok azaldı öksürüğü yok denecek kadar.çok kusması olmuyor kilo kaybımız da olmadı hiç kilo alımı iyi 😌
Mineoksuzz Denotemo birde düzenli gaz damlası veriyorum midesi rahatlıyor yastıkta yatırıyorum emince hemen yatırmıyorum gazını çıkarmadan uyutmuyorum öyle
DevranAlp Busrasbaby o kadarlıkken bnmki de öksürüyordh hapşırıyordu doktora götürdüm dinledi film çekti yemiz dedi it öksürüğü gibi öksürürse getir dedi temiz dedi ciğerleri vs it öksürüğü gibi öksürünce ciğerlere iniyormuş hırıltılar artıyormuş bide burnunu iyi temizle dedi iyi temizlemezsen iner ciğerlere dedi gümde 4 defa temizliyorum ben hala aynı öksürük hapsırık geçmiyor yapacak bişi yok