Senihaaa Deletedmom277 daha fazla da olabilir çünkü doona dolarla alınınca daha uygun ama türk parasıyla daha pahalı
Deletedmom277 Senihaaa Kendi sitesinde ve Amazon da 299 dolar yazıyor. Eee tabi Türkiye ye getirince üstüne 2 milyar daha koyuyorlar 😂 Bizim bebek arabamız doona ydı. Türkiye de ki fiyatıyla, Almanya dan bir doona ve inglesina alabiliyordum😅
Bilge12 Janss biz 14 aylığız baby hope aldık çok da memnunuz artık bebek arabasında durmak istemiyorlar kullanışlı
Janss Bilge12 Pandalı modellerden alacağım, en ulaşılabilir ve deneyebildiğim o oldu. Sonrasında duruma göre Prego aklımda. Teşekkür ederim. ☺️
dancermom Bilge12 merhaba pandeli model baby hope markasi galiba bende almak istiyirum deneyimlediseniz yokuşa veya yokuştan aşagiya inerken o kontrol manevrasi ebeveyin tutucu yeri kontrolkumu kirilmaz umarim 😇 nasil deneyimlediseniz? Annesirintugceuzun
Sakura-chan Janss kanz markada da güzel kaliteli gibi . Bende 2 gündür bunlara bakıyorum . Ama benim çocuk 1 yaşına yeni girdi sanırım seneye almak mantıklı
Janss Sakura-chan Kendi sürsün demezsen bence alınabilir yorumlarda 1 yaşta kullanan da vardı sanırım. Ben pandalı modelden alıcam şimdilik 🙃 Duruma göre Prego’ya geçerim diye düşünüyorum.
Sakura-chan Janss 10 aylık ve üzeri diyor. Ama şimdi uyumak istese uyuyamayacak . Yakın mesafe markete yada parka gidersek kullanabilcez. Bide şimdi yasak var ne zaman kalkacağı belli değil ayhh neyse seneye alayım ben 😂