Fr45 Evet havalar çok ısındı ben kızıma kısa kollu çıtçıtli badi giydiriyirum gündüzleri akşamları ince swetlerden giyiyoruz
AlpOzlem11 Kısa kollu giydirin bence çok sıcağa alıştırmak iyi değil ben kısa kollu giydiriyorum akşam da uzun kollu giydiriyorum akşam serin oluyor
Ela007 Ballilokmamelmaliturtam Ankara nasıl bilmem ama Antalya dayım 2 aylık bebeğim sadece zıbın ve çorap giydiriyorum. üzerinde ince battaniye ile balkonda oturuyoruzz şuanda acayip güneş var yakıyor 😵😵
Ballilokmamelmaliturtam Ela007 Sizin orası aşırı sıcak Allah sabır versin ☺️ Burası yeni yeni ısınıyor bende kısa kolluya geçiş yapayım ☺️
Ela007 Ballilokmamelmaliturtam yap yap korkma hasta olmaz zaten fark edersn ensesi göğsü veya ayağı soğuk olursa bir tık giydirirsin.ben her gün duş bile aldırıyormm 52 günlük bebeğim duş almadığı sadece 3 gün 😂 kalın da hiç giydirmedim. Bir ara birileri dedi nasıl böyle duruyr bebeğin biz böyle bırakınca hapşırp tıksırıyo hapşırıkla ne alakası varsa giyimin insanlar çok pimpirikli genelde.
Ballilokmamelmaliturtam Ela007 Ohh maşallah 🧿☺️ Hapşırınca annemler yada kayınvalidemler aman eyvah hasta oldu diyorlar hemen 😅
Pamuk_seker Ballilokmamelmaliturtam hayır üşümez vücut ısısına bak yeterli ben yaz kış ince giydirdim bugünde sonra da artik sort tişörtle yatircagim
Seyerd Ballilokmamelmaliturtam cnm bursda sadece zıbınla bırkyrm ankra daha sıcak terlıyosa sıkma cocuklar sıcak sevmz zaten
Ates_mami Ballilokmamelmaliturtam kendiniz ne giyiyorsanız öyle giydirin. Size sıcaksa onlara da sıcak.
K1996 Ballilokmamelmaliturtam 4 aylık oğlum öğlen cok güneş sıcak üstüne kısa kollu giydiriyorum 5 den sonra uzun kollu
efelim Ballilokmamelmaliturtam bizim doktorumuz sizin gibi giydirin dedi. Gündüzleri gerçekten sıcak ve sürekli terleyip üstünü değiştirmek daha tehlikeli her terlediğinde değiştirmeden önce içine mendil koyunki terini çeksin öyle değiştirin bize doktorumuz demişti akşam üzerimoldumu zıbın üstü imce uzun kollu giydiriyorum ben ben terletip hasta ettiö çünkü ev 22/23derece üstü ise çokta üst üste giydirmemek lazımmıs
Ballilokmamelmaliturtam efelim Hiç mendil koymuyordum teşekkür ederim. Bugün kısa kollu giydirdim gerçekten de rahatladı çocuk