Ballilokmamelmaliturtam Kızlar, oğlum 5 ay 2 günlük havalar ısındı nasıl giydirmeliyim çok terliyor kısa kollu giydirsem üşürmü? Ankara’dayız bu arada
kardelen00 Ballilokmamelmaliturtam bizde ankaradayiz canim dunden beri kisa kol giydiriyorumgunduzleri. cidden cok sicak oldu cunku. evinizin sicakligi iyiyse giydirebilirsin bence. altina ince birbtayy giydiriyorum. aksam uzeri uzun kola geciyorum soguyor hava cunku aksamuzeri
Aysegolcuk_ Ballilokmamelmaliturtam bence kısa kollu giydirme havalara belli olmaz birden soğuk olur benim kızım 11 buçuk aylık ben bile kısa kollu giydirmiyorum ince bişey giydiriyorum
Emin_e Ballilokmamelmaliturtam ben de ankaradayim ama golbasinda, henuz o kadar sicak gelmedi bana ya da ev soguk belki ondan hala uzun kollu giydiriyorum, ama ince olanlardan
Ela007 Ballilokmamelmaliturtam Ankara nasıl bilmem ama Antalya dayım 2 aylık bebeğim sadece zıbın ve çorap giydiriyorum. üzerinde ince battaniye ile balkonda oturuyoruzz şuanda acayip güneş var yakıyor 😵😵
Ballilokmamelmaliturtam kardelen00 evet evimizde bayağı sıcak böyle deneyim bir kaç gün bende sizin bebeğiniz ne kadarlık
Ballilokmamelmaliturtam Aysegolcuk_ Çok terliyor sık sık değiştiriyorum bu sefer ne yapsam bilemedim bir türlü 🤷♀️
Aysegolcuk_ Ballilokmamelmaliturtam anladım bende kısa kollu giydirmek istiyorumdu akşama doğru soğuk olduğu için korkuyorum hasta olur diye
Ballilokmamelmaliturtam Emin_e bende keçiörendeyim burası dün baya sıcaktı bugün biraz daha iyi bende ince uzun zıbın giydiriyorum bir süre böyle gideyim olmazsa
Ballilokmamelmaliturtam Badeli Aaa ne güzel 😊Kısa kollu zıbın üzerinde de uzun kollu birşey altına da tek kat eşofman gibi birşey giydirebilirsin bence Canım 😊
Badeli Ballilokmamelmaliturtam Bende bekarken keçiörende oturuyodum. Evlenince sincana geldim. 😁😁 Evet artık biraz daha ince giydiririm 🤗🌞