Canan3 Aylaninannesi Ben kullanmıyorum benim arkadaşım bu durumda onu paylaştım size bilginiz olsun diye Bosch buzdolabı ve çamaşır makinaları motorları çabuk ölüyor benim kendi ailemde kaç sefer değiştirdi motorunu en sonunda onlarda Arçelik aldılar benim bütün ürünlerim Arçelik
Canan3 Aylaninannesi bence araştırın illa Arçelik alın demiyorum bosch ne kadar alman malıda olsa gunumuzde çinle calısmayan fırma yok gıbı bısey ılerleyen zamanlarda bosch tan aldıgın cıhaz arızalandıgı zaman tamır ettırmeye gucun yetmez hele bulasık makınaları ıcler acısı yapacagın en guzel sey bır arcelık magazasına gıdıp herseyını ordan almak ozellıkle buzdolabı cok ıyı servıs agı cok genıs ve parcaları boschla kıyaslanamayacak kadar ucuz ayrıca yerlı sermaye
Aylaninannesi Canan3 Arçelik zaten yıllardır annemde diğer akrabalarımda kullanır nerdeyse başka marka kullanan yok diyebilirim. Ama çoğunlukla duyduğum eski kalitesi yok eski sağlamlığı yok seklinde😔
yesimyusuferen Aylaninannesi benimde her şeyim Bosch 1,5 yıllık evliyim ve çok memnunum. Yine Olsa aynılarını alırım.
Canan3 Aylaninannesi Rica ederim 🥰❤️tabi ki bence de araştır hatta Google amcaya bile yaz Bosch mu Siemens mi Arçelik mi diye bir sürü yorumlar var
Aylaninannesi Canan3 Aa google dan tek tek yorum sordum ama kıyaslama sormak niyeyse aklıma gelmedi🙈😂😂 Buraya sordum birde oradan bakayım kendimi firmanın argeden sorumlu personeli gibi hissediyorum kaç gündür baka baka 🤦♀️
Zeyno111 Aylaninannesi Anladım canım dolar şuanda yüksek tabi biz 5 sene önce almıştık Allah kolaylık versin 🥰 Çamaşır makinesinde de LG öneririm gerçekten 10 yıl motor garantili çok sağlam bir alet 😅
Aylaninannesi Zeyno111 Valla sürekli söylüyorum her şey ateş pahası bu dönemde evleneceklere de ev kuracaklara da Allah yardım etsin çok zor 😔 Teşekkür ederim öneriniz için 😊💜
Tgce16 Aylaninannesi Arçelik buzdolabı çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi kullanıyorum çok memnunum özellikle buzdolabından
Aylaninannesi Canan3 Doğru söylediniz 😊 Huzur olmadiktan sonra istersen en lüks en şaşalı eve sahip ol ne fayda 😕 Rabbim yuvalarımızı huzurlu etsin 💜💜😊
VERA19 Duce28 Ay aynen canım,annem yıllardır arayışta hep Ya tamirde eşyaları ya yenisini alıyor,kayınvalideminkiler çeyizinden neredeyse😂 Anneme üzülüyorum valla,umarım ona çekmem bu konuda😅
Duce28 VERA19 Vay be Annelerde ayni kaderi paylaşıyor imiş canım gell bir daha sarılalim 😂 Amin ya kuzenim beyaz eşya işi kumar işi der hep kendi beyaz eşyacı 😂😂😂
Canan3 Aylaninannesi canım bak ben dün farkettim Arçelik bulaşık makinam çatal ve kaşıkları paslı çıkarmaya başladı daha makinayı alalı 1buçuk sene anca oldu bide çamaşır makinası ilk başlar sessiz çalışıyordu sonra yerinden oynayarak gümbür gümbür sesle çalışmaya başladı