Fatma05 0503 benimde gelmemisti senin gibi canım zor geliyor ama napicaksin bak bizim gelinimiz doktor ondan biliyorum uygulama sana kalmış ben faydasını gördüm şimdi sen hafif belini aşağı doğru egiliceksin eşın sırtına yani göğüs kısımlarının sırt tarafına yukarı aşağı doğru yana doğru masaj yapıcak bu sırada sen göğüslerine masaj yap ve sagma işlemini yap yaparkende sagdigin göğsünü diğer elinde sık
Bircicekbirbocekannesi 0503 ac oldugu yada gazı oldugu icon uyumuyor olabilir. Istersen bir mama takviyesine basla ama mutlaka lasikla yada eds kablosuyla ver. Internetten eds ye bakabilirsin cok video var. Her beslenme sonrası da gaz masajı yap canım. Youtube dan gaz masajı videolarını izleyin o sekilde zeytin yagi ile masaj yapın ayaklarını karnına bastırın hiç korkmayın ben kafasına degdiriyordum ayaklarını vücudu esnek.
Dlk-gr3 0503 gelmiyor kesildi diye odaklanma beyin o şekilde hareket eder diye doğumdan sonra bilgi vermişlerdi süt ve emzirme hakkında sütün yoksa bile var diye düşünerek su tüket mesela iyi düşün iyi olsun
SinemTvl 0503 iki ay önce ayni sorunu bende yaşadım mamaya başladım ve süt sağdım süt yok tabi ama hiç aksatmadan gündüz iki saatte bit gece üç saatte bir üç günün sonunda 30ml sağılmış süt oluyırdu sonraki günlerde arttı şuan azalınca yine sağarım mutlaka deneyin
0503 SinemTvl hiç uyumadın mı nasıl sağdım bnde denedim Bn kız hiç uyumuyor Bn hiç Bi işimi yapamıyrm gece bile 4lerde uyuyo düşün hiç bişeye fırsat vermio
SinemTvl 0503 uykusu düzenli Allah’a şükür her şeyi denedim olmadı içim vicdanen rahat etsin dedim sabrettim
Adlk 0503 bitanem rezene anason kimyon muskat kişniş ısırgan otu aktardan hepsinden 100 gr al karıştır günde 3 defa çay olarak iç sütün artar kızım 4 aylık oldu ben hala tüketemiyorum birde uyuyup güzelce dinlenemiyor musun ?
Marjinal_Anne2 Adlk onu ben yaptım aöa içemedim yaa ben de rezene kimyon ve anason u karıştırıp içiyorum tek
Marjinal_Anne2 0503 canm benim ilk önce kesildi psikolojik olarak aklından çıkar sıcak suyla duş al ilk senin kendine inancın önemli ben de demin öyle düşünüyordum sıcak suyla duş aldım kutu dut ayva kompostosu yaptım içtim biraz da dinlen önemli olan psikoloji 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
0503 Marjinal_Anne2 sanırım tek sıkıntı dinlenemiuorum uykumu alamıyrm düzgün yemek yiyemiyorm çok huysuz ve uyku problem i olan Bi kızım var dün gece hiç uyumadım bugün bu yüzden böle oldu galiba
Muallimannecik 0503 benim yavrumda 3,5 aylık sağarak götürüyordum kesildi sayılır o kadar az çıkıyor ki umarım hepimizinki geri gelir çoğalır emiyorsa daha kuvvetli ihtimal en azından
aybukemom Bebeğim hiç uyumuyor yazmışsınız büraz dinlenin sütünüz gelecektir .mümkünse uyuyun emin olun gelecek .
Adlk Marjinal_Anne2 😊alıştım ben çok güzel geliyor tadı normal çayı içmeyi bıraktım hatta şuan bir taraftan bebeğimi sallıyorum bir taraftan çayımı yudumluyorum bebeklerimiz için herşey tatlı geliyor
Adlk Marjinal_Anne2 eczanede emziren anneler için çay var humana stil tee (emziren anneler için )yazıyor üzerinde onu da içebilirsin ama karışımlar kadar önermem karışımlar bebekteki gazıda önlüyor
Kubuu1 0503 stres yapmayın kendinizi üzmeyin sakinlesin ılık duş alın bebeğinizle tem temasi yapın üstümüzü cikaraeak,bebeğinizi oksayin dokunun sevin ve bol bol emzirin inşallah geri gelecektir her şey kafada bitiyor çünkü hormonla uretiyorsunuz ♥️