MucizemGeldi Ezgiderin bende aktivite masasi istiyodum ama almadim subatta da indirm yapiyorlar o zaman alirim herhalde, simdi uyku arkadasi, oyun matlari, neseli halkalar, egitici kaplar bide ilk aracimi aldim 😊
Sedefbilgin MucizemGeldi ben aktivite masasını aldım bakalım memnun kalacakmıyız bir çok yere göre çok uygundu fiyatı.
MucizemGeldi Rabia88 yurume arkadasi bana da pahali geldi ama baska urunlerde 5,10 tl de olsa indirim gordum
Zeynep1453 Rabia88 150 liralık alışveriş yaptım diğer sayfalarda fiyatlarına bakıp ona göre aldım. Mesela oyun matı yada evcilik oyuncakları
Pinarrr37 Ferzanberaa hangi oyun halisindan aldiniz acaba? Ben de 2 aylık ikizlerin için düşünüyorum memnun kaldınız mi
aysglerdenn e bebekde bır çıngırak gordum bılmem kaç liradan bılmem kaça dusmus ama aynı oyuncagı baska sıtede 15 liraya gordum dusunun ındırımlı halıyle bıle 10 lira oynuyor ındırım dıe dırek almayın derım oyuncagı adıyla arastırın. çıngıraklı bıleklıklerden aldık ınternete baktım e ebebk hep 30 lira dıo kargo 35 falan gelıo aöa mınıçoya baktım kargo dahıl 20 lira