MucizemGeldi Güzel anneler 10 gun boyunca e bebekte indirim var kacirmayin derim bugun oyuncak gunu ☺️ ben birkac tane aldim 🌸
Rabia88 MucizemGeldi indirim yok aslında geçen hafta 99 TL olan yürüme arkadaşını 120 TL yazıp 102 TL ye düşürdüler uzun süredir takip ediyorum
Yelizsa 1mom1baby her gün birşeylerde indirim olacakmış örn bugün oyuncaksa yarına Bebek arabası olabilir gibi siteyi ay sonuna kadar takip etmek de fayda var
Boylu0104 Melihaa hangisinden bahsediyorsun canım ben yoyookido markayı aldım e bebekten 250 liraydı sanırım cok cok memnunum kademeli oluşu cok iyi oturma pozisyonuda olması iyi yani arastır derim
MucizemGeldi Ezgiderin bende aktivite masasi istiyodum ama almadim subatta da indirm yapiyorlar o zaman alirim herhalde, simdi uyku arkadasi, oyun matlari, neseli halkalar, egitici kaplar bide ilk aracimi aldim 😊
CaglaOzcanErsoy Ezgiderin bence aktivite masasını A101 falan geldiğinde takip edip alın çok uygun ve güzel oluyor
Aysenur42 Ferzanberaa Ben de bunu soracaktım, mağazalarda geçerli mi acaba? Bebek arabası alacağım görerek almak istiyorum
Alminam Ferzanberaa Aysenur42 Mağazalarda da geçerli belirli günler de farkli marka bebek arabalarında var indirim bununla ilgili post açmıştım
Esrayukselkosu Aysenur42 şubatta almanızı öneririm şubat indiriminden ben geçen sene 2200 lira olan arabayı 1480 liraya almıştım
Ferzanberaa Rabia88 Bazı ürünlerde indirim yapmışlar. Mesela geçen aldığımız oyun halısı 249 liraydı şimdi 212 liraya indirmişler.
Ctnayse Rabia88 babymalde 89 tlye yürüme arladaşı var üzerinde oyjncaklarıyla beraber. Markasını hatırlamıyorum kartonunu attım. Kayınvalidem almış başta dansik gibime geldi ama ikizlerime dayandıysa sağlamlığı test edilip onaylanöıştır👍🏻😂 üzerinde küçük melodili org yazı tahtası telefon ama içinde boncukları olan telefon bunlar çıkıyor sabit olanlar küçük kitap ve delikli çevirmeli bir şey var. Aklınızda bulunsun 👍🏻
MucizemGeldi Rabia88 yurume arkadasi bana da pahali geldi ama baska urunlerde 5,10 tl de olsa indirim gordum
Zeynep1453 Rabia88 150 liralık alışveriş yaptım diğer sayfalarda fiyatlarına bakıp ona göre aldım. Mesela oyun matı yada evcilik oyuncakları
Pinarrr37 Ferzanberaa hangi oyun halisindan aldiniz acaba? Ben de 2 aylık ikizlerin için düşünüyorum memnun kaldınız mi