Duruhnm Benim çoğu arkadaşım startlife kullandi bir sorun yaşamadı hatta bende şuan kullanıyorum yemeklerimi gayet düzenli yedim tek artışı bol su içiyorum bence bünyeden bünyeye değişiyor burdan kullanan arkadaşlar da bu post yüzünden moralleri bozulabilir
Annesininoglu Duruhnm bence senin de moralin bozulsun böbreklerini mahvediyormus etki göstermese bile
Annesininoglu yasemnugr06 yok ben ilk defa içtim içmez olaydım ben böyle şeyi nasıl aldım bilmiyorum ne kadar sürede etkisini attin
Duruhnm Annesininoglu başka arkadaşlarıma neden olmadi o zaman sızın dediğimiz markanın sitesine baktım yorumlarda da hep sikayet var ben sağlıkçı bir arkadaşımdan aldım çoğu kişide kullandı bizde yan etki olmadi şükür eğer alıp beğeneydin burdan överdin emin ol
Annesininoglu Duruhnm sen bilirsin kullanıp kullanmamak senin bilecegin iş. Ayrıca ben de saglikciyim. İçeriğini iestedigimde bana belge değil normal bir yazı gönderdi. Benim yanlışım belge istememekle oldu. Ben kilo verdirmiyor demiyorum iştahımı kapattığını da söyledim. insanları uyarmam neden bu kadar üzdü ki sizi. Belki birkac insanın sağlığını kaybetmemesini sağlayacak bu post
Annesininoglu Duruhnm o kadar korktum ki denemek isterdim ama korktum gerçekten kalp çarpıntısından sonra
Deletedmom70 Annesininoglu ya arkadasimada oldu başka caydan bende 11 kgverdim bıraktığım an 6kg geldi geriii
Deletedmom145 Deletedmom70 evet 2 yil bundan once aldim canim hamilelikten sonra hiç kullanmdim saglikla zayifladim.sen zayifladinmi hiç onu soylesena bana .istitordun sende zayiflamak