BayanFindik Blgzr58 e bebekten promalt almıştım. Hatta çok kilo yaptı. Sonradan onun şekersizini çıkarttılar ondan devam ettim. Tavsiye ederim
Deletedmom99 Anne sutu artiran seyler; boza, su, yulaf, havuc, dereotu, kuru incir ve beyaz kuru dut, bal. Ek olarak solgar in brewes yeast b12 li hapi
Deletedmom99 bgm_01 gunde 6 tablete kadar kullanilabilir sabah aksam yemeklerden sonra 2 adette alabilirsiniz
20Elif26 Kuzu_annesi yulaf ezmesi beni kurtaran seydir ya bir ay duzenlinolarak her gün bir bardak süt iki kaşık yulaf ezmesi bir hurma bir kuru inciri bilendir yapıp içtim öğlenleri ki kalorisi olduğu ickn hem yakabilirsiniz öğlen bunu deneyin bide bestlak damla falan var işe yarıyor eczanede var ama yulaf yeterli gelir çünkü diğerleri de süt yapan şeyler süt de iyi bir sut artırıcı mayali şeyler de süt yaparmış yoğurt mesela ayran bunları da eksik etmeyin fazl tuzlu yemeyin dördüncü ayda bir meme reddi başlıyor sakın pes etmehin beş dk bir dk dahi olsa emzirin mutlaka
Kuzu_annesi 20Elif26 bde yulafın nerden bulabilirim oturduğum yerde bir yeri bilmiyirm dışarı da çıkamıyorum 😔
SinanzehraNeva 0503 demekki bünyeden bünyeye değişiyo benim bildiğim kadarıyla önce süt kanalları açılacak sonra süt yapacak ben açmak için de çok uğraştım bu ikinci aşama idi
SinanzehraNeva 0503 sıcak duş sırasında masaj baş parmağı ucuna yerleştirip saat yönünde masaj diğer parmaklarla. Ve gece emzirerek sürekli saat başı emziriyodum a vitamini içeren şeyler havuç suyu vs içerek en önemlileride bol su içerek bi haftada 40 lt kadar içiyodum ilk aylarda düşünün yani gün içinde mutlaka uyuyarak 19 dk bile yeterli uykuda süt hormonu daha fazla salgılanır . Ev yemeği ve tabii komposto da öğünlerimde hep olan şeyler di sabahları çorba içerdim tahıl ürünleri yerdim . Belli bir düzenim vardı bu şekilde aklımda kaldığınca yazmaya çalıştım. Şimdi neden bu kadar uğraş mama yeseydi denilebilir bana hep öyle demişlerdi kızım mama yiyince kızardı hepsini denedik kimi aşırı kusturdu kimi alerji yaptı özel mamalar tadı çok kötü yemedi bu yüzden ilk üç dört ay sadece sütüm olmasına yönelik hareket ettim