Beliz20 Ebruumayyy gördüm fakat hem eşim hem annem almış elimdeki fazla olanı çıkarmak istedim başlığı üstte görünce
Mom5874 Fhisneli havuçla kuru inciri kaynatıyorsunuz. Çok etkili gerçekten ben çok faydasını gördüm. Linki buraya atamadım. Postlarımda var Anne sütü artırma ile ilgili olanda . İsterseniz bakabilirsiniz
TugbaTkn Merhabalar bende yeni doğum yaptım Malta içeceğini daha önce duymuştum fakat deneme fırsatım olmamıştı. Yarın mutlaka alıp denemeyi düşünüyorum.
Burcushn 0503 maltana içecegi e bebekten yada marketlerden temin edebilirsin. Onun dışında humana emziren anneler içecegi de çok süt artırıyor
BayanFindik Aya kadar bir tane sabah bir tane akşam içiyordum. Bebeğimin bana bağımlı olduğunu düşünen bir anne olarak gece saatte bir kalkan bebeğime sütüm yetiyordu. İçmediğim günler sütüm az oluyordu. Emzirirken kullandığım en faydalı şeylerden biriydi ve çok fayda ediyordu
SeyfettinNurcanEbrar HappyKids bence bebek düzenli emmediği sürece ne iceredrn yersen ye süt artmıyor. Bol bol su içip bol bol emzirmek lazım…