Burcushn 0503 maltana içecegi e bebekten yada marketlerden temin edebilirsin. Onun dışında humana emziren anneler içecegi de çok süt artırıyor
BayanFindik Aya kadar bir tane sabah bir tane akşam içiyordum. Bebeğimin bana bağımlı olduğunu düşünen bir anne olarak gece saatte bir kalkan bebeğime sütüm yetiyordu. İçmediğim günler sütüm az oluyordu. Emzirirken kullandığım en faydalı şeylerden biriydi ve çok fayda ediyordu
SeyfettinNurcanEbrar HappyKids bence bebek düzenli emmediği sürece ne iceredrn yersen ye süt artmıyor. Bol bol su içip bol bol emzirmek lazım…
Mervecik_53 Siyah üzümü kaynatın için çok çok iyi kuru meyvelerle hoşaf yapın için bol su düzenli uyku bazen de ne yaparsanız yapın olmuyor cidden benim sağ göğsümün sütü geri kaçtı mesela
20Elif26 Mervecik_53 sıcak suyun altında masaj yapın en az yirmi dk etkisini görürsünüz ve sık sık emzirin inşallah geri gelir.
Eslemeymen 0503 kulandım deneme amaçlı geçen hafta damla damla gelen sütüm çoğaltı bebeğimi doyurdu ama tekrar sütüm varla yok arasında tekrr alacam kesiliyor sanki sütüm