My_LiFee AyPerisiVeGokPrensininAnnesi benim derdim her ikisi de 😅 ay inşallah hedefimize ulaşırız inşallah
My_LiFee AyPerisiVeGokPrensininAnnesi o +2 ondesin sen. Bacım kilonla yürüme aletinle iyi hava ta bana tadını çıkar😅😅
Cansinsen My_LiFee ben bu ay25 olucam canım 4 yaşında kızım 2,5 aylık oğlum var tabi doğumdan önce manken gibiydim şimdi kıyafetler olmuyo😫😫
My_LiFee Cansinsen masallah Allah’ım bağışlasın canim 🥰 Yemen’e dikkt et sağlıklı beslen şuan diyet vs spor için erken cnm
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi My_LiFee Yürümüyorum ki bir üşengecim sorma ne havası kız aşk olsun. Sıkılaşmaya ibtiyacım var sadece 🙈
Cansinsen My_LiFee 2hafta önce diyet yaptım su bol içti tatlı ekmek kestim olmadı bacım sütüm gelmedi valla kimse kusura bakmasın suyla tek süt olmuyo anlamış oldum
My_LiFee AyPerisiVeGokPrensininAnnesi olsun bacim aşk olsun senle olsun 😊🤗 bu ardaa yürümeye ihtiyacın yok ki cnm sadece sıkılaşma için mekik cek
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi My_LiFee Sezeryan oldum 7 oldu amma riske atmak istemiyorum. En iyi sıkılaşma yürmektir bu arada 😌