Deletedmom819 My_LiFee ayaklarımı koltuğun altına sokuyorum dik tutuyorum çıkmasın diye. Elime eşimin ağırlığını alıyorum o şekilde çekiyorum🤪
My_LiFee Deletedmom136 koltuğa nasıl uzatiyirsun ben normal uzandigjm yerde yapıyorum koltuğa uzatıldığını sende duydum açıkla hele 😅
Deletedmom819 My_LiFee kız eşimin ağırlğı derken ahahahah hani elde tutuluyor ya kas için o 🤪🤦🏽♀️Eşim asıl ağırlığını verse aşa çökerim toprağa girerim adam 100 kilo😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi My_LiFee Bende başlayacaktım kanal d saniyordum baktim sabah yok uyunaya devamke dedim gordugun iyi oldu 😎
2019drnsu Sezeryandan ne kadwr süre sonra mekik çekilebilir bilgisi olan var mı? 6 oldu benim göbek bağımsızlığını ilan etti de 🙄
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2019drnsu 6 aydan sonra çekilir ama iç dikişlerin kontrol edilmeli diye biliyorum. Zorlanır axırsa bırakmalısın 😌
My_LiFee Cansinsen 82 kilomusun yanlız deyilmisim sevinsem mi uzulsem mi bilemedim 😃 benim boyundan haberim yok 😅
My_LiFee Cansinsen daha erken ama cnm benm 22 aylık kızım 10 aylık oğlum var üst üste oldular kilo ondan kaldı bana
Cansinsen My_LiFee ben bu ay25 olucam canım 4 yaşında kızım 2,5 aylık oğlum var tabi doğumdan önce manken gibiydim şimdi kıyafetler olmuyo😫😫