My_LiFee Günaydın hanımlar 🌼 kimler star TV de sabahları evde hareket zaminyla birlikte spor yapıyor?
Deletedmom819 My_LiFee iki gündür mekik başladım devamkeee💃🏽💃🏽💃🏽 Karnımı sıkılaştırıcam göbek yok ama kısa giydiğimde güzel görünsün 😬
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi My_LiFee Bende başlayacaktım kanal d saniyordum baktim sabah yok uyunaya devamke dedim gordugun iyi oldu 😎
My_LiFee elif-emirinannesi aynen bende sabah yapmasam öğle vakti tekrarı çıkıyor o zaman yine yapıyorum ama genelde günde 3 defa yapıyorum 😊
My_LiFee Deletedmom819 inşallah hedefine ulaşırsın 😊benm karnım var ya bende çekiyorum mekik fena ağrıyor sende de ağrı oluyor mu ?
kaganim9 Deletedmom819 yaa bende istiyorum hem biraz erisin biraz sıkılaşsın istiyorum 😭 kaç tane çekiyosun günde
Deletedmom819 Deletedmom70 mecbur kızım yaz geldi mini tişörtleri boşa mı aldım taytı boşa öı aldım? O değil halen benimki gelmedi 🥺
Deletedmom136 My_LiFee ben de iki gündür başladım 10 tane filan çekebiliyorum ancak alt karnım ağrıyo biz baya hamlamışız galiba 😂
Misskokulum Deletedmom819 Deletedmom136 ben de başlıyım göbek yok ama sıkılaştırma istiyorum insallah çekebilirim eşimi ayağıma oturtur bi 5-10 tane cekerim 🤪
Deletedmom136 Misskokulum ben koltuğa uzatıyorum ayağımı inşallah oluyodur 😂 bende alt göbek var sıkılaşır inşallah düzenli yapıcam artık
Deletedmom819 Misskokulum 10-20 çekiyorum ben iki gündür iftardan sonra. İyi geliyor bakalım bir iki aya şeyma subaşı oluruz 🥴😂
My_LiFee Deletedmom136 koltuğa nasıl uzatiyirsun ben normal uzandigjm yerde yapıyorum koltuğa uzatıldığını sende duydum açıkla hele 😅
Deletedmom819 My_LiFee ayaklarımı koltuğun altına sokuyorum dik tutuyorum çıkmasın diye. Elime eşimin ağırlığını alıyorum o şekilde çekiyorum🤪