Cansinsen My_LiFee 2hafta önce diyet yaptım su bol içti tatlı ekmek kestim olmadı bacım sütüm gelmedi valla kimse kusura bakmasın suyla tek süt olmuyo anlamış oldum
My_LiFee dbm aynen sadece sordum yanlış anlama tutsan da kendin için tutacaksın tutmadan da 😊her koyun kendi bacağından asılır 🤞
Kybele Ay çok mıymıylar, Ebru karaduman normalde kasların anasını ağlatır ama herhalde ileri yaş grubu için böyle yapıyorlar 😂
My_LiFee Kybele aynen öyle orda da belirtiyor zaten aman ben yeni başlamış biri olarak bu tempo iyi biraz vücudum alışana kadar 😃
Cansinsen My_LiFee kız bu karantinada sağlıkmı kaldı valla tatlı hamur işi ne desen var ha bire yiyoz bakalım ne olcak sonumuz :))
kaganim9 Deletedmom819 yaa bende istiyorum hem biraz erisin biraz sıkılaşsın istiyorum 😭 kaç tane çekiyosun günde
kaganim9 My_LiFee aaa bende Silivri’den şimdi evlendim orda değilim ama annemler ailem orada siz neredesiniz tam olarak ☺️
Cansinsen My_LiFee ya bizim burda up uzun bi yürüyüş parkı var eltimle çıkıp yürüyüş yapıyoduk iyi geliyodu o bide belediye sporu var burda haftada 4 tabi hepsi kaldı