katmerliana aybukemom ter bezlerinin çalışmasıyla ilgili sıkıntı olabilir canım aynı sıkıntı bende de var oğlumda da var .
Mom8 aybukemom son zamanlarda çekmeye başladı öncesinde ayaklarını ağzına götürüyordu nerdeyse tüm çorapları delik 🙄
shyu aybukemom benim bebeğimin de ayakları çok terliyordu çorap bile ıslak olurdu zamanla geçti. Ama asla ayağında çorap durutmaz hep çıkarır
Mom8 aybukemom 9 aylık 😁 ayak yemeği seven bir kızım var şimdi çorap tan sıkılmış çıkarıp direk ayak baş parmağını emiyor 🙄
aybukemom Mom8 çok tatlı yeğenim de 7 aylık eğilip parmaklarını emcüklüyor 😂 benim kızçem 4 aylık daha okadarını yapamıyor darısı bize 🤭😂
anagibiana aybukemom benim bebiş 2 aylık hep terliyor acaba 2 kat giydiriyorum diye mi böhle dedim yok tek kat giydirdim yine terliyor nemli oluyor çorabı
Merrcimek aybukemom Doktora sordum ben bunu çünkü bizimkininde çorapları sırılsıklam oluyor. İlerde geçebilir ama geçmeyede bilir dedi. 16 yaşından sonra ayak botoksu yaptırırsınız dedi. Ahh ahhh kokacak ayakları 😂
Merrcimek aybukemom Botoks yapılıyor ben de yüzüme yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü yüzümden çok terlerim hele de yazın tam bir kabus. Fırıncı gb terliyorum😭😂