Mom8 aybukemom benim kızım da öyle çorap tan nefret ediyor zaten giyse de giymese de ayaklar ıslak ve soğuk
Mom987 aybukemom Oğlumda aynı ayağı terler ve genelde ayakları hep sıcak çok nadir üşüdüğünü görüyorum. Bu zamana kadar bir sorun olmadı tabi
FundaAlparslan aybukemom 4. Ayda başladı terleme ayaklarda gayet normal 7. Ayına girdi biraz azaldı gibi ayak el ve burunlarının soğuk olması çok normal birşey herzaman derler zaten bebeğin üşüyüp üşümediğini ensesine dokunarak anlarsınız diye 🥰
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi aybukemom Bilmem normaldir benimde ayaklarım buz gibi olsada teer kızımda da oluyor normaldir 🙆🏻♀️
Mom8 aybukemom ay bilmiyorum ki kalın külotlu çorap giydiriyorum üstüne normal çorap giydiriyorum ordan burdan topluyorum çorapları çekip çıkarıyor ayakları da genelde soğuk oluyor
aybukemom Mom8 benim ki daha çekemiyor da çorqp hep bacağına iz yapıyor giydirmeyi sevmiyorum patikli alt giydiriyorum bir patiksiz tayt bir tane de patikli böyle iki kat giydiriyorum
aybukemom FundaAlparslan evet doğrudur bende göğsüne karmına dokunuyorum ğşüyor mu diye sanırıım bizim terlemelerde son bir aydır var 4 aylık şuan😊
Mom8 aybukemom son zamanlarda çekmeye başladı öncesinde ayaklarını ağzına götürüyordu nerdeyse tüm çorapları delik 🙄
Gamzedemirbas Bende de aynı şeyler var elleri ve ayakları hep soğuk ve terliyor aynı babası gibi bende öyle olmaz hiç 😂 bu ayın 25 de 3 aylık olcaz erken başladık
katmerliana aybukemom ter bezlerinin çalışmasıyla ilgili sıkıntı olabilir canım aynı sıkıntı bende de var oğlumda da var .
shyu aybukemom benim bebeğimin de ayakları çok terliyordu çorap bile ıslak olurdu zamanla geçti. Ama asla ayağında çorap durutmaz hep çıkarır